La Unió torna a ensopegar

3a divisió. Els de Javi Salamero s’avancen amb un gol de Marc Medina però acaben perdent, al camp del Cerdanyola (2-1)

cerdanyola 2 figueres 1

CERDANYOLA:Manu Martín, Dani Martí, Edwin (Marc, 46’), Rubén, Pitu, Sosa (Kevin, 46’), Javi López, Servetti (Pinto, 75’), Elhadji (Jonny, 85’), Alberto i Manso (Uri Escabrós, 46’).FIGUERES:Andrés Díez, Tarrenchs, Gallardo (Gabri Vidal, 83’), Uri Ayala, Pol Gómez, Jorge Torres (Blanco, 68’), Marc Bech, Coto (Ivan Vidal, 46 (Fàbregas, 54’)), Ousman (Valverde, 83’), Pepu Soler i Marc Medina.GOLS:0-1 (35’) Marc Medina. 1-1 (50’) Javi López. 2-1 (64’) Javi López.ÀRBITRE:Carrillo Vílchez.T.G.:Al local Pitu i al visitant Gallardo.

El Figueres necessitava refer-se de la golejada que va rebre contra el Granollers (0-7), però els de Javi Salamero van encadenar la segona derrota, la tercera en quatre jornades. La derrota va ser un cop dur per als figuerencs. Tot i que la primera part va ser pràcticament excel·lent, van acabar cedint en una segona part en què els vallesans van ser l’únic equip sobre el camp.

El matx es va posar molt de cara per a la Unió quan Medina va encetar el marcador en el minut 35 rematant de cap una centrada de Coto. Era la culminació d’una bona primera part dels figuerencs en què no van concedir res al Cerdanyola i fins i tot van tenir ocasions per ampliar l’avantatge en el marcador. No ho van fer, i en la segona part el guió es va capgirar completament: quan només s’havien disputat cinc minuts, Javi López va empatar el partit aprofitant una centrada de Pitu. El cop definitiu va arribar en el 64’, quan Javi López, assistit per Elhadji, va fer el 2-1 definitiu i va deixar tocat moralment un Figueres que, això sí, va estar a punt d’empatar en l’últim sospir amb una ocasió d’Uri Ayala.