2a divisió FEF

Un punt per marcar el camí

2a divisió B. L’Olot fa un bon partit, domina el Badalona en el còmput global, topa amb el pal amb 0-0, però ha de remar de valent per empatar una diana de Robert (57’) i sumar el primer punt

Olot 1 badalona 1

OLOT:Ballesté; Blázquez, Alan Baró, Carles Mas; Soler (Kilian, 71’), Masó (Vivi, 71’), Pedro, Escoruela; Eloi (Barnils, 87’); Juan Delgado (Moha, 78’) i Xumetra (Salinas, 87’).BADALONA:Álex; Márquez, Robusté, Moyano (Valentín, 45’), Llerena, Goyo (Chema Moreno, 66’); Galindo, Núñez (Airem, 71’), Meléndez (Colomina, 66’); Robert i Néstor Albiach (Jordi Cano, 78’).GOLS:0-1 (57’) Robert. 1-1 (61’) Xumetra, de penal.ÀRBITRE:Ruiz Esquinas.T.G.:A Moyano (6’), Robusté (29’), Pedro (36’), Escoruela (45’), Vivi (48’), Soler (50’), Nuñez (60’) i Moha (88’).T.V.:Cap.INCIDÈNCIES:Abans de l’inici del partit, es va fer un minut de silenci en memòria de l’expresident de l’Olot, Joan Salvador ‘Juanito Guixaire’.

L’Olot va sumar el primer punt del curs tot just en el segon matx de lliga, que disputava després d’empatar a un gol contra el Badalona. Els olotins van fer un bon partit i van dominar el conjunt escapulat, però la falta d’encert als metres finals van barrar el pas cap al triomf a un equip de Raúl Garrido conscient que, tot just, fa les primeres passes de la temporada, tot i que comença a intuir-se una versió òptima del joc.

El Badalona va sortir disposat a sorprendre l’Olot i, a través d’un Néstor Albiach molt mòbil i la velocitat de Robert Simón, va desestabilitzar l’engranatge defensiu local. En el 18’, Albiach es va regirar a la frontal i va provar un xut que va anar a fora per poc, i en el 21’, Meléndez va posar a prova Ballesté des de la llarga distància. Els de la Garrotxa van despertar gràcies a la connexió valenciana formada per Soler i Juan Delgado. En el 31’, el carriler va marxar per velocitat de Goyo i va fer una centrada que Delgado va rematar amb el cap al pal. Deu minuts després, els mateixos protagonistes van entrar en joc, però el davanter va rematar creuat per sobre el travesser.

La segona part va començar complint-se el guió més desitjat pel Badalona, i és que Albiach va rebre al mig del camp lliure de pressió i va treure’s de la màniga una gran assistència cap a Robert Simón, que amb un toc suau va superar Ballesté (57’). L’Olot, inconformista, va estripar el guió quan Carles Mas va forçar un penal de Núñez, que el va atropellar a dins de l’àrea, i Xumetra va posar de nou les taules superant pel centre Álex (60’).

La diana va inclinar el camp a favor dels garrotxins que, encara amb mitja hora per jugar-se, estaven decidits a pressionar més els visitants. Tot i que el domini en l’última mitja hora va ser clarament per als de Garrido, les ocasions van ser escasses i només Delgado, el més insistent, va posar en problemes la defensa badalonina. En el 75’, el d’Elda va recuperar una esfèrica i va provar un xut que Álex va desviar a córner amb la punta dels dits, i, en el 78’, Eloi li va posar una pilota franca que, després de deixar botar, l’atacant va enviar a fora.

El Badalona va acabar gestionant bé els minuts finals per assegurar, en el seu cas, el cinquè punt.

Hem dominat el rival i hem estat superiors en moltes fases del partit. Mereixíem un millor premi pel joc mostrat i les ocasions
Hem d’estar molt tranquils, sobretot, després de veure com hem jugat i com s’ha buidat l’equip