El Girona no passa de l’empat (1-1) amb Las Palmas

El conjunt blanc-i-vermell rescata un punt amb un gol de Bernardo a la segona part en un duel que comença perdent

No ha pogut sumar de tres el Girona tampoc avui. L’equip blanc-i-vermell ha empatat a Montilivi (1-1) contra Las Palmas, en un partit que ha començat perdent i en què ha acabat rescatant un punt al segon temps amb una diana de Bernardo, que ha estat finalment expulsat (94’) i es perdrà el partit de dissabte contra el Mallorca.

Els punts s’han repartit en un duel en què a la primera part no ha passat res. La pilota ha estat pel Girona, però davant d’un ben endreçat Las Palmas no ha estat capaç de generar situacions de gol. Tampoc el conjunt canari ha inquietat, només amb un xut de Rober després d’una jugada individual ben resolt per Juan Carlos. I en aquest context de matx gris, pla, espès, en què cap dels dos equips prenia riscos, el primer temps s’encaminava al descans, fins que una pèrdua innocent d’Aday ha propiciat un contraatac visitant que, mal defensat pels locals, ha acabat amb el gol de Sergio Ruiz (45’)que ha avançat als grocs.

El segon acte el Girona l’ha començat amb una marxa més i amb dos xuts llunyans, de Cristóforo i de Samu, ha posat a prova a Valles. Las Palmas, amb l’avantatge, ha esperat encara mmés enrere i ha intentat inquietar al contraatac fins que ha arribat la diana de l’empat de Bernardo (67’). El central veneçolà, que ja havia advertit amb un cop de cap a fora, no ha fallat a la segona i ha convertit en gol una falta centrada per Samu.

Aleshores s’ha obert, l’equip visitant i han protagonitzat arribades perilloses com un xut al travesser de Loiodice i una rematada creuada a fora de Jonathan.