Girona

Retrobament amb el seu passat

El Girona s’enfrontarà dissabte al Mallorca (18.30 h) en el que serà un partit especial per al migcampista de Palma, perquè Monchu va vestir la samarreta vermella durant dues temporades en el futbol base. Hi va arribar procedent del CIDE quan era aleví, però directament va fer el salt a la categoria infantil. En aquells dos anys Monchu en va tenir prou per despuntar, amb grans actuacions, sobretot, en els tornejos de Brunete i Canàries, que van servir per cridar l’atenció del Barça, que el va fitxar immediatament perquè formés part de l’infantil A. Des de llavors sempre va vestir de blaugrana fins que aquest estiu va decidir fer el pas cap a Girona.

Tot i que Monchu ja ha jugat contra el Mallorca en categoria juvenil, la de dissabte serà la primera vegada que el migcampista s’enfrontarà a l’equip balear en el futbol professional, perquè en les tres temporades que va jugar al Barça B mai van coincidir, perquè en el curs 2017/18 el filial blaugrana estava a 2a A i el Mallorca a 2a B i les dues temporades següents Monchu jugava a la categoria de bronze i el Mallorca, a 2a A i a primera, respectivament. “Serà molt especial per a mi, i és que ha estat casa meva i hi tinc la família i els amics”, explica Monchu, que ahir no va voler entrar a valorar si hi va haver opcions d’anar al Mallorca a l’estiu, tal com s’havia rumorejat: “No sé si hi ha hagut contactes perquè era un tema que portava el meu representant i jo ara estic centrat en el Girona i a fer un gran any.”

Dissabte a Montilivi Monchu no es trobarà amb cap dels seus excompanys a l’equip balear, però sí amb l’extrem Jordi Mboula, amb qui va coincidir molts anys en el futbol base del Barça –amb ells també van coincidir-hi Santi Bueno, Montes i Paik.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)