Girona

Ibrahima Kébé encara no podrà jugar demà

El quart. El migcampista s’ha perdut tres partits des del positiu per coronavirus i no arribarà a temps per rebre el Mallorca

Ibrahima Kébé s’ha perdut tres partits de lliga i acumularà demà el quart, perquè tampoc estarà a punt per al duel que l’equip blanc-i-vermell té a Montilivi (18.30 h) contra el Mallorca. El migcampista malià va saber que era positiu per coronavirus dos dies abans del partit que el Girona jugava a Almeria, l’1 de novembre. Es va haver d’aïllar al seu domicili, tal com marca el protocol, i es va perdre també la visita a Saragossa i el Girona-Las Palmas de dilluns passat. Els jugadors que són positiu han d’estar-se confinats un mínim de deu dies, fet que hauria pogut obrir la porta del malià per al partit de demà. Finalment, però, li serà impossible perquè no haurà pogut superar a temps totes les exigències marcades pel protocol. De fet, el malià no s’ha incorporat encara a la dinàmica d’entrenaments del grup.

Ibrahima, tot i que manté dorsal del filial, s’ha convertit aquesta temporada en una peça més del primer equip. De fet, havia participat en tots els partits abans d’haver d’aturar-se per força, amb 291 minuts acumulats en set duels, dos dels quals com a titular, i era una alternativa cada cop més vàlida per Francisco per al trio habitual –Cristóforo, Gumbau, Monchu– al mig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)