Girona

Francisco: “És molt complicat treballar en el dia a dia amb tantes baixes”

El tècnic ha analitzat el partit de demà contra el Mallorca (18.30h), al que el Girona arriba amb una llaga llista de baixes

El Girona rep demà la visita del Mallorca, el segon classificat, i Francisco ha analitzat aquest migdia el partit en la roda de premsa prèvia. Serà un test complicadíssim, i és que a més de l’entitat del rival els gironins arriben al matx molt tocats per la manca d’efectius. “És més fàcil que sigui qui està per jugar que qui no. És molt complicat treballar en el dia a dia amb tantes baixes, que et deixen només 12 jugadors del primer equip, però no tenim cap excusa per no competir durant els noranta minuts”, comenta el tècnic, que ha repassat l’estat físic d’alguns jugadors: “Ramalho no ha entrenat en tota la setmana i veurem com està, per Nahuel hem d’esperar una ressonància, Juanpe va millorant però no entrena amb el grup, Ibra encara és baixa per Covid i Stuani encara no està al cent per cent.”

Tot i les dificultats el tècnic andalús no perd de vista l’objectiu dels tres punts, conscient que després del Mallorca arribarà la visita a l’Espanyol. “Les baixes és una cosa que jo no puc gestionar i per això em centro en competir al màxim. Ens venen dos grans equips i tot el que sigui puntuar serà molt important, però ara la nostra ambició és guanyar demà al Mallorca”, ha comentat Francisco, que s’endurà segur a Suli, Monjonell, Pau Victor i Ramon Terrats del filial per completar la llista de convocats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)