Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Les baixes no són excusa i l’ambició és guanyar”

Cada roda de premsa prèvia a un partit del Girona és com un déjà-vu, i és que no hi ha cap dia que els gironins afrontin un matx amb les màximes garanties. Avui, contra el Mallorca, no serà diferent. “Gairebé és millor dir amb qui puc comptar que amb qui no, i és que no és fàcil conviure amb tantes baixes”, va comentar per enèsim dia Francisco, que també té molt clar que l’equip ha d’estar preparat per competir. “Les baixes no han de ser cap excusa per no competir, com he anat dient cada setmana. És veritat que no pots fer el que t’agradaria i és complicat treballar, sobretot tàcticament, però hem d’estar centrats a fer-ho bé, ser solidaris i responsables. La nostra ambició continua sent gran i volem guanyar encara que a davant tinguem el Mallorca, el segon classificat”, va manifestar.

L’escenari, amb baixes de pes com les de Bernardo, Juanpe o Stuani, entre altres, no és l’ideal, però el Girona ja se n’ha sortit contra l’Almeria i el Saragossa i confia sortir-se’n també en els dos pròxims partits, contra el Mallorca i l’Espanyol. “Ens venen els dos grans equips d’aquesta lliga i estan en una dinàmica positiva. El nostre objectiu és el de sumar el màxim possible, i és que de moment tenim 15 punts que són importantíssims per a quan puguem estar tots bé i treballar millor”, va comentar Francisco, que va destacar alguns dels punts forts del Mallorca: “És un equip amb moltes alternatives, amb jugadors de primer nivell que et poden fer mal per dins i per fora, amb uns pivots mòbils i un atac vertical. És un rival temible i ens exigirà molt, així que haurem de fer les coses molt bé durant noranta minuts.”

L’andalús, que va confirmar les baixes de Juanpe i Ibra i va deixar els dubtes de Ramalho i Nahuel, va ser positiu sobre un possible debut de Yan Couto: “Ha millorat molt aquesta setmana. Té alguna molèstia perquè no està al cent per cent, però ens pot ajudar, fins i tot a l’extrem.”

Luis García: “És un dels partits importants”

El tècnic del Mallorca, Luis García, no es fia gens del Girona: “La classificació és enganyosa perquè tenen un partit menys. És un dels equips que seran a dalt, amb una plantilla i un tècnic excel·lents. Ha tingut un inici complicat però ens exigirà el millor. És un dels partits importants de la temporada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)