2a divisió FEF

Calma i convicció

2a divisió B. L’Olot juga el primer duel amb urgències després de no conèixer la victòria en tres partits jugats

Sense qualificar-se de final, que sempre s’és a temps de disputar-ne, l’Olot afronta contra el Prat el primer duel amb urgències del curs, tot just en el quart partit que enllaçarà de la primera fase en el subgrup A del grup 3. I és que després de jugar les tres primeres jornades sense conèixer la victòria –un punt de nou possibles–, els garrotxins s’enfronten al Prat al municipal (12 h) amb la sensació de no poder fallar gaire més si no vol perdre el rastre dels primers. Els olotins volen refer-se de la golejada dimecres al camp del Cornellà (3-0) i agafar aire: “El Prat és un conjunt molt perillós, està ben classificat i ha obtingut bons resultats contra equips difícils. Sap molt bé el que fa i té el punt competitiu que el converteix en un rival encara més complicat”, analitza Garrido, sobre un Prat que ha guanyat com a local el Cornellà (1-0) i en l’últim partit va esgarrapar un empat contra el Nàstic (2-2), però que també va puntuar a l’estadi Johan Cruyff contra el Barça B (0-0).

L’entrenador valencià, que tindrà les baixes de Masó i Aspar, tots dos lesionats, confia en el seu equip: “Tenim prou capacitat, consciència i maduresa per fer-ho millor del que ho hem fet.”

3 Partits guanyats 1

1 Partits empatats 2

2 Partits perduts 1

1 Gols a favor 3

6 Gols en contra 4

LA PRÈVIA

El Prat ha obtingut bons resultats, sap molt bé el que fa i té el punt competitiu que el converteix en un rival encara més complicat
Tenim capacitat, consciència i maduresa per fer-ho millor del que ho hem fet
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)