Girona

El protagonista

Pablo Moreno

Eufòria i il·lusió robades pel VAR

Tots i cadascun dels jugadors del Girona van acabar el partit d’ahir indignats per un dels arbitratges més esperpèntics que s’han vist en els últims anys, i això que el llistó últimament està molt alt. Ara, entre tota la plantilla gironina, qui segurament va acabar decebut, a més d’emprenyat, va ser el davanter andalús Pablo Moreno. El juvenil –tot i ser integrant del primer equip, no s’ha d’oblidar que està en edat juvenil– va patir en primera persona una de les decisions que podria haver canviat completament el guió del partit. Va ser en el minut 16, quan Pablo Moreno va ser el més murri dins l’àrea i va aprofitar el refús de Reina a un xut de Mamadou per marcar, d’esperó –era l’únic recurs que tenia per executar ràpidament–, l’empat a un. El va celebrar, i de quina manera, però l’alegria va durar poc. Just el temps que va trigar Pérez Pallas a revisar la jugada des de Las Rozas i a buscar-hi la més mínima pega. La va trobar, i és que instintivament l’andalús va posar les mans a l’esquena d’un Joan Sastre que ja estava desequilibrat perquè el refús l’agafava a contrapeu. Pérez Pallas ho va fer veure a González Esteban. I, és clar, a càmera lenta, com ja va fer amb Stuani contra l’Elx. Lògicament, el col·legiat va xiular falta i va anul·lar el gol. La falta potser hi era, però no era clara. De fet, ni Joan Sastre la va reclamar. Qüestió d’interpretació; aquelles jugades en què, en principi, el VAR no hi entra, però sembla que en les accions del Girona ha agafat l’hàbit de fer-ho.

Era el seu primer gol amb el Girona, i també com a professional. L’eufòria i la il·lusió que transmetia mentre el celebrava ho deien tot, però va arribar el VAR per treure-li aquesta sensació. La diana hauria estat una molt bona manera d’aprofitar una nova oportunitat que li havia donat Francisco –tot just era la seva segona titularitat– després de la baixa de Nahuel, però no va poder ser. Més enllà del gol, se’l va veure més atrevit que altres dies. Si continua creixent cada dia que juga, segur que el primer gol legal arribarà més aviat que tard.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)