Girona

Al·legacions per les expulsions de Ramalho i Mamadou Sylla

Girona. El club intentarà que el comitè de competició deixi sense efecte la vermella al central i la segona groga al davanter

El Girona presentarà al·legacions al comitè de competició perquè deixi sense efecte la targeta vermella que va veure Jonas Ramalho i la segona groga de Mamadou Sylla contra el Mallorca. Ramalho va ser expulsat en una acció amb Marc Cardona, que hi va posar més pa que formatge. Segons va redactar González Esteban en l’acta, la vermella és per “colpejar un rival al coll, amb el joc aturat, amb un ús de força excessiva”. A Sylla, la segona groga li va caure amb el partit ja finalitzat. Segons l’àrbitre, “per dirigir-se a mi, cridant i gesticulant, dient: «Ens has estat fotent tot el partit»”. El davanter, que no era davant de l’àrbitre, assegura que no es dirigia a l’àrbitre sinó als seus companys Juan Carlos i Pau Víctor.

El Girona, mitjançant el president, Delfí Geli, ja va expressar després del partit la seva disconformitat. “No s’avaluen totes les jugades de la mateixa manera. Últimament sentim que el greuge comparatiu entre un equip i un altre és sempre en perjudici del Girona. El VAR ha de servir per clarificar i ajudar, però en aquests moments ens està costant força entendre les decisions que s’estan prenent”, va dir Geli. Amb Ramalho i Mamadou Sylla, el Girona acumula vuit expulsions en onze partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)