Girona

Un punt d’alt nivell

Divisió d’honor juvenil. El Girona obté un empat de molt mèrit al camp del Barça. Gabri, de penal (83’), iguala l’1-0 dels blaugrana (80’)

BARÇA 1 GIRONA 1

BARÇA:Ramon, Alegre (Gerard, 64’), Almeida, Jose, Solà (Luzzi, 84’), Joan, Jardí, Txus (Gavi, 69’), Peque, Ilias i Àngel.GIRONA:Lluc, Arnau, Álvaro, Loic, Palacios, Nil (Artero, 87’), Gabri, Oltra (Méndez, 87’), Dawda (Kemo, 73’), Farnós (Richmon, 66’) i Ureña (Cintas, 87’).GOLS:1.0 (80’) Gerard. 1-1 (83’) Gabri, de penal.ÀRBITRE:Acevedo Dudley.T.G.:als locals Jaume Jardí, Alegre, Jose; i al visitant Cintas.

El Girona continua amb pas ferm el seu camí cap a la lliga de divisió d’honor juvenil i, després d’obtenir els sis primers punts en joc, va treure un empat de mèrit en la seva visita al camp del Barça. El conjunt d’Àlex Marsal va oferir molt bon paper en un partit equilibrat i, després de rebre l’1-0, ja en la recta final, va acabar trobant premi gràcies a un penal. Els gironins van començar exercint una pressió alta, però el Barça va trobar forats, cosa que va obligar els visitants a fer un pas enrere. De perill blaugrana, però, ben poc. El Girona va assumir la iniciativa a partir de la mitja hora de joc i va tenir una ocasió claríssima, d’Arnau, que després de combinar amb Farnós va fer un xut potent que el porter Ramon va treure (33’). Álvaro també va tenir a prop el 0-1 (37’).

El Barça va recuperar el domini en la segona part. Una de les ocasions més clares dels locals la va tenir Ilias, que la va enviar als núvols (55’). Lluc va treure tres xuts d’Ángel (57’, 71’ i 73’). I en un córner, ja en el minut 80, Gerard va aprofitar un mal rebuig de la defensa gironina i va marcar l’1-0. El partit es complicava per als blanc-i-vermells, però de seguida va arribar l’1-1, gràcies a un penal innocent dels blaugrana provocat per Arnau. Gabri va assumir la responsabilitat i va marcar l’empat (83’). A partir d’aquí, el marcador ja no es va moure i el Girona va assegurar l’empat, que el deixa amb un bon balanç de 7 punts de 9.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)