El duel gironí, per al Girona B

3a div. El filial va rebre un gol de jugada 533 dies després, però Joel i Pachón van sentenciar

banyoles 1 girona b 3

BANYOLES:Bartrina, Quimo, Roura, Botxi, Nil Congost, Venzal, Toni Güell (Alpha, 72’), Èric Gispert (Andreu Moreno, 64’), Moha, Jordi Turon (Ignasi Gómez, 72’) i Henry.GIRONA B:Jona, Eppy (Benítez, 29’), Gamell, Dan Coll, Terrats (Joel Priego, 55’), Jofre, Ferri, Sulei (Guillem, 82’), Gonpi (Naranjo, 55’), Adrià Gené (Monjonell, 55’) i Pachón.GOLS:0-1 (29’) Pachón. 1-1 (43’) Moha. 1-2 (74’) Joel Priego. 1-3 (92’) Pachón.ÀRBITRE:Arenas Mora.T.G.:a Dan Coll i Nil Congost.T.V.:cap.INCIDÈNCIES:Abans de l’inici del partit es va guardar un minut de silenci en memòria de Gaspar Vilanova, pare del director esportiu del Banyoles, Joan Vilanova.

La qualitat individual del Girona B en moments puntuals va ser vital a l’hora de decantar la balança en el duel gironí contra el Banyoles (1-3). Els d’Àxel Vizuete van encaixar un gol de jugada 533 dies després –des del 2 de juny–, la fi d’una ratxa sense precedents i gairebé impossible de superar.

Els blanc-i-vermells van tenir la possessió de la pilota en el tram inicial, però van topar amb un Banyoles molt ben col·locat. En el 29, Pachón va aprofitar una centrada per desviar l’esfèrica i superar Bartrina. Els banyolins van quedar estabornits, però abans del descans Moha va treure’s de la màniga un bon xut des de la frontal que va superar Jona Morilla, un fet gairebé inaudit.

En la segona part, de nou quan menys coses passaven, Joel Priego va enganxar un fort xut ja dins de l’àrea per establir l’1-2 (74’) i aplanar el camí de la victòria per als gironins, perquè el Banyoles no va tenir capacitat de reacció tot i intentar-ho amb canvis i insistència.

Ja en el temps afegit, Pachón, en una posició dubtosa, va fer l’1-3 definitiu per tancar una nova victòria del filial. Els del Pla de l’Estany, per contra, encara no han puntuat en la lliga.