2a divisió FEF

L’Olot, amb motius per estar neguitós

2a divisió B. L’equip de la Garrotxa ha sumat dos punts dels primers dotze possibles, és el cuer i els dos pròxims partits els juga contra dos aspirants a l’ascens, l’Andorra i el Barça B

L’Olot està tocat, però, per sort, no pas enfonsat. El conjunt dirigit per Raúl Garrido ha sumat només dos punts dels primers dotze en joc, un rèdit pobre que el manté, una setmana més, en l’última posició de la taula. El pitjor de tot és que l’equip no és regular en un mateix partit, no té la frescor d’idees ni la consistència ofensiva i, sobretot, defensiva d’altres temporades (ha encaixat ja set dianes). Els condicionants que ha hagut d’afrontar la plantilla de moment estan superant el nivell de joc, i és que passar-se vuit mesos sense competir, aturar-se deu dies obligatòriament quan havia de començar la lliga i haver d’afrontar les lesions d’Álvaro Salinas, Lluís Aspar i Jordi Masó, han estat elements clau.

“És complicat definir les sensacions de l’últim partit. La primera part és depriment, ja que per una errada en l’inici vam deixar de ser un equip recognoscible, sense anar a les disputes, etcètera”, comentava el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, al final del matx que el seu equip va empatar al municipal contra el Prat (1-1).

El tècnic avisava els seus jugadors: “Si en aquest grup de segona B no competeixes, pots baixar. Oblidem el curs passat, la segona B pro i altres històries. Si anem de sobrats o angoixats no farem res i patirem per conservar la segona B. Si juguem com la segona part, anirem millor, ho decidirem nosaltres”, explicava.

L’Olot ha d’aixecar-se al més aviat possible si no vol quedar del tot despenjat i obligar-se a jugar una segona fase lluitant per la permanència a segona B. El calendari que han d’afrontar els de la Garrotxa no convida a l’optimisme, ja que dos dels aspirants a l’ascens com l’Andorra (dissabte a les 17.00 h) i el Barça B (dimecres 25 de novembre a les 16.30 h) esperen els olotins: “Hem de treballar per tal que torni la millor versió de l’Olot. Hem demostrat que el nostre fort és que sabem jugar a diferents coses; de fet, si som competitius podem jugar de qualsevol forma. No es tracta del model. Si no soms competitiu no anem enlloc”, sentenciava el tècnic valencià, emprenyat, contrariat i segur que preocupat.

LES REACCIONS

Si anem de sobrats o angoixats no farem res i patirem per conservar la segona B. Si juguem com en la segona part contra el Prat anirem millor
Hem demostrat que el nostre fort és que sabem jugar a diferents coses; de fet, si som competitius podem jugar de qualsevol forma.
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini

Salinas: “Estic content pels minuts i el gol, però l’equip ha de posar fi a aquesta mala dinàmica”

Una de les notes positives que va deixar l’últim partit entre l’Olot i el Prat va ser el retorn golejador d’Álvaro Salinas. El d’Albatera va ser el pitxitxi de l’equip el curs passat juntament amb Jordi Xumetra amb set dianes, però una lesió en el segon amistós de pretemporada, en les semifinals del torneig de l’Estany contra el Banyoles, el va obligar a estar de baixa dos mesos, un contratemps en la seva preparació i posada a punt per al nou curs: “A nivell personal estic content pel gol que he pogut fer i per ajudar l’equip gaudint d’algun minut més. La situació, però, no és bona i hem de fer un pas endavant tots per posar fi a aquesta mala dinàmica. Estic al 100%, el turmell respon bé, ja he oblidat la lesió i, fins i tot, no porto embenatge. Per als davanters és molt important fer gol i això em donarà més confiança”, comentava el davanter de l’Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)