2a divisió FEF

Els problemes augmenten

2a divisió B. Pol Ballesté i Pedro del Campo seran baixa per lesió en el partit contra l’Andorra en un Olot que encara no ha guanyat i que és cuer

L’inici de campanya de l’Olot no està sent ni molt menys planer. I és que està de pega, de moment, el conjunt orientat per Raúl Garrido que acumula maldecaps un darrera de l’altre. Va començar amb els positius per Covid-19 i ara, enmig d’un calendari estret i exigent, i una mala dinàmica que el té últim classificat amb dos punts en quatre partits, veu com es queda sense dos futbolistes importants en l’equip; Pol Ballesté i Pedro del Campo, tots dos lesionats. El porter barceloní té una fissura al canell que va produir-se en el gol encaixat en el darrer matx contra el Prat, mentre que el migcampista figuerenc pateix una microruptura al quàdriceps. Cap dels dos serà dissabte (17h) al feu de l’Andorra, sisè amb 6 punts en cinc partits. “Està sent tot complicat, però a mi em motiven aquestes situacions. Ja les hem viscut i hem demostrat que les podem superar”, ha indicat en roda de premsa el tècnic Garrido, que tampoc podrà comptar amb Aspar i Masó, que es troben en procés de recuperació de les seves respectives dolences i que en tenen, mínim, per un parell de setmanes més tots dos. “Tenim quatre baixes, però tenim 16 jugadors que tenen ganes de jugar, de reivindicar-se i de fer les coses molt bé”, ha explicat.

Els garrotxins doncs necessiten canviar la tendència ja. “Som els primers decebuts per no complir les expectatives que teníem en aquest començament. Hem fet reflexió i autocrítica, tenim la convicció de començar des de zero i donar la millor versió amb la humilitat que això comporta”, ha assegurat Garrido que té clar que per millorar, han de deixar d’encaixar. “Els quatre partits hem anat a remolc en el marcador, després hem de remar massa. Cal deixar la porteria a zero per agafar confiança”, ha dit el valencià que ha revelat que en els entrenaments estan treballant i posant èmfasi en les transicions atac-defensa.

Oportunitat per Albert Batalla

Deixar la porteria a zero és feina de tot l’equip però amb la baixa de Ballesté, un gran responsable en aquest sentit serà Albert Batalla, que serà el seu substitut. El sentinella de 22 anys, aterrat aquest estiu procedent de l’Almeria B, tindrà la seva primera oportunitat. “El vam fitxar, a priori, com a suplent, perquè Pol porta molt temps fent-ho molt bé, però també conscients si passava el què ha passat ara ens podria donar una bona resposta”, ha manifestat Garridor que té “total confiança i seguretat” en què Batalla oferirà un bon rendiment.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)