Girona

Una nova errada defensiva condemna l’Olot a Andorra (1-0)

2a divisió B. Una mala cessió de Soler ha permès Iker Goujón superar Batalla i esfumar gran part de les opcions de triomf. Els olotins, sense resposta i lluny de la millor versió, continuaran cuers

L’Olot ha perdut per la mínima en la seva visita al Prades de Moles d’Andorra. Una errada individual de Soler en una cessió defensiva a l’iniciar jugada ha acabat desequilibrant el duel en contra dels olotins, que després de cinc partits han sumat només dos punts dels quinze possibles. Iker Goujón (18’) ha estat qui ha aprofitat el regal del d’Atzeneta, que farà que l’Olot estigui una setmana més al fons de la classificació.

Buscant solucions després del mal inici de lliga, el tècnic Raúl Garrido ha decidit tornar a donar una volta al seu equip, que afrontava el partit amb quatre baixes importants –Masó, Aspar, Pedro i Ballesté–. Els olotins han sortit amb un 4-3-1-2 per mirar de crear superioritat numèrica al mig del camp i amb un Barnils com a mitjapunta gairebé a l’alçada de Salinas i Juan Delgado, els homes més avançats. Els primers minuts han estat de tempteig amb un Olot expeditiu buscant recuperar pilotes en posicions compromeses i aplicar velocitat amb Kilian, Juan Delgado i Salinas.

Com ja li ha passat en diversos partits d’aquest curs, quan més controlat tenia el matx el conjunt volcànic, una errada individual de Soler ha suposat el primer gol del rival. El d’Atzeneta ha volgut fer una cessió enrere per començar una jugada però ha acabat fent una assistència immillorable cap a Iker Goujón, que en l’u contra u ha superat Batalla (18’). Abatuts, els de Garrido han intentat agafar aire però les desgràcies no arriben mai soles i només cinc minuts després Carles Mas ha demanat el canvi per lesió.

L’enfrontament ha rebaixat la intensitat amb un Andorra còmode amb avantatge en el marcador i controlant el joc amb molta possessió i un Olot sense idees ni poder trenar jugades per arribar amb perill a l’àrea andorrana.

En la segona part, l’Olot si ha sortit més insistent en la pressió i menjant terreny al rival. Escoruela ha buscat sorprendre Bañuz amb una falta lateral directe (49’) i Kilian ha rematat a fora una centrada de Soler directament a fora (54’). L’Andorra ha estirat línies per posar la por al cos als garrotxins i Iker Goujón, Carlos Martínez i Enri, amb una rematada acrobàtica han generat perill (77’).

Delgado ha rematat entre els tres pals amb el cap en el 73 i Xumetra ho ha provat des de la frontal sense sort (78’). Aquestes han estat les darreres arribades amb cert perill dels olotins, que han patit una nova derrota, la tercera en les tres vegades que han jugat com a visitant –Nàstic (2-0), Cornellà (3-0) i Andorra (1-0).

L’Olot ha sumat dos punts de quinze i es podria despenjar encara més en la taula.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)