Sabadell

La reacció ha de començar a la Nova Creu Alta

2a divisió A. Els arlequinats necessiten els punts a casa per sustentar una reacció que cada vegada és més necessària per la permanència

sabadell las palmas

SABADELL:Mackay; Víctor, Jaime, Coch, Ibiza, Ozkoidi; Undabarrena, Ángel; Juan Hernández, Stoichkov i Edgar.Baixes:Cap.LAS PALMAS:Álvaro Valles; Eric Curbelo, Álex Suárez, Aythami Artiles, Jonathan Silva; Fabio González; Rober, Sergio Ruiz, Loiodice, Benito Ramírez; i Edu Espiau.Baixes:Lemos, Ale Díez, Pejiño, Mendes i Rivera (lesió).ÀRBITRE:Moreno Aragón (Madrileny).HORA:14 h. Nova Creu Alta. Movistar La Liga.

No hi ha l’escalf del públic però el Sabadell necessita agafar-se a qualsevol circumstància possible per començar a articular una remuntada en la classificació. El conjunt arlequinat ha de començar per assegurar-se els partits que té a casa (en vindran dos en els propers sis dies) i així recuperar la confiança perduda.

Els arlequinats –penúltims, amb 7 punts– es veuran les cares contra Las Palmas –tretzens, amb 17. L’equip d’Hidalgo ha caigut derrotat en els tres darrers enfrontaments, per culpa de gols en el darrer quart d’hora de partit, mentre que el seu rival ha agafat embranzida havent sumat quatre punts dels últims sis. “T’has d’aixecar ràpidament i començar a funcionar. Hem incidit en els aspectes que ens van fer perdre punts, en aquelles situacions que van de dos o tres metres”, ha dit el tècnic arlequinat Hidalgo. Las Palmas recupera el davanter Sergio Araujo tot i que no sortirà de titular.

22 equips
sense propera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)