Sabadell

S’hauran de guanyar el lloc

2a divisió A. El Sabadell juga a El Molinón, de nou, en una setmana amb tres partits en què actuaran els homes menys habituals

El Sabadell afronta, de nou, una jornada intersetmanal contra un dels gallets de la categoria. L’Sporting de Gijón, quart classificat, posarà a prova la confiança dels arlequinats, que arriben al partit després d’obtenir el seu primer triomf còmode de la temporada (3-1) contra Las Palmas. El tècnic Antonio Hidalgo, preveient el desgast dels seus jugadors, farà rotacions en el partit d’avui tot aprofitant jugadors importants que no van disputar el darrer xoc com ara Víctor Garcia o Aleix Coch.

“Ja m’agradaria poder donar continuïtat a un onze que ho estigui fent bé. Ara és molt més complicat i cal recuperar jugadors”, ha afirmat l’entrenador arlequinat, que fins i tot podria deixar a la banqueta Stoichkov.

“Em trec el barret davant Antonio Hidalgo”, ha dit el tècnic català de l’Sporting, David Gallego: “Hi ha dos tipus d’entrenadors, els que s’esperen que el rival falli i el que generen coses per fer mal. I aquest [Hidalgo] no espera que t’equivoquis.”

3 Partits guanyats 7

1 Partits empatats 3

8 Partits perduts 3

10 Gols a favor 12

15 Gols en contra 7

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)