Sabadell

Una altra errada, una altra condemna (3-1)

Sporting 3 - Sabadell 1

sporting 3 sabadell 1

SPORTING DE GIJÓN:Mariño; Rosas, Babin, Borja López, Saúl; Gragera, Javi Fuego; Aitor (Gaspar, 72’), Pedro Díaz (Carmona, 85’), Manu Garcia (Pablo Pérez, 89’); i Djuka (Cucic, 89’).SABADELL:Mackay; Héber Pena (Víctor Garcia, 66’), Pedro Capó, Jaime (Aarón Rey, 75’), Grego Sierra, Ozkoidi; Adri Cuevas, Romero UJuan Hernández, 55’), Undabarrena (Boniquet, 75’); Stoichkov i Guruzeta (Edgar, 55’).GOLS:1-0 (8’) Aitor. 1-1 (70’) Juan Hernández. 2-1 (73’) Gaspar. 3-1 (84’) Gaspar.ÀRBITRE:Hernández Maeso.T.G.:als visitants Romero, Jaime, Undabarrena.T.V.:al visitant Grego Sierra (89’), per vermella directa.PÚBLIC:Sense públic al Molinon, a port tancada.

El Sabadell ha tornat a patir una altra derrota a domicili, incapaç de controlar les seves errades que li estan costant molts punts. En aquest cas, la poca fiabilitat de la defensa combinada amb un error del porter Mackay –just després de l’empat arlequinat–ha significat la novena derrota del curs en catorze partits.

El partit ha començat molt coll amunt pel conjunt arlequinat ja que una mala entrega de Grego Sierra i dos intents fallits de refusar la pilota de la defensa arlequinada han provocat que Aitor avancés el seu equip (8’). L’Sporting ha volgut controlar el partit de manera conservadora, sense arriscar, però el Sabadell gairebé no ha tingut ni una sola jugada de perill en el primer temps.

Hidalgo ha mogut la banqueta i li ha donat resultat: Passada en profunditat de Cuevas a Víctor, que ha servit per l’entrada des de la segona línia de Juan Hernández, clavant la pilota al fons de l’escaire. El Sabadell ha empatat en el primer xut a porta de tot el partit, però, l’alegria li ha durat ben poc perquè una jugada individual de Gaspar, que no ha trobat oposició en Capó, ha servit perquè batés amb facilitat Mackay. En el tram final, amb el Sabadell acabant els torrons, Gaspar ha signat el doblet en una altra mostra de la debilitat de la rereguarda vallesana. A més, en els darrers instants ha perdut un dels seus jugadors titulars, Grego Sierra, per expulsió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)