Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Estem en una muntanya russa d’emocions”

Dos dies després i analitzat el partit, Francisco Rodríguez continuava sense entendre la desfeta contra el Màlaga a Montilivi. “Ahir vaig estar tota la tarda mirant partits de segona divisió A, i en cap no vaig veure ocasions tan clares com les quatre que vam tenir nosaltres. L’equip va generar per no perdre, això ho tinc claríssim”, va explicar ahir en roda de premsa el tècnic, ja amb un altre matx i un altre rival a l’horitzó. “Estem vivint una muntanya russa d’emocions..., molts pics, una victòria, una derrota, poca gent per treballar... Hem de controlar tot això”, va dir l’entrenador, que no es fia, ni de bon tros, de l’Alcorcón, el cuer, que amb Juan Antonio Anquela ha guanyat sis punts de nou disputats. “Anquela coneix perfectament la categoria i l’equip juga al que vol. És agressiu a camp rival i amb jugadors que estan arribant al seu millor moment”, va indicar. “Preveig un partit amb molta caiguda, amb joc directe; no es basen en això però n’hi haurà. Haurem de ser vius, contundents i estar concentrats a les dues àrees. Hi anem amb la mentalitat de lluitar moltíssim”, va completar.

Pel que fa al moment del grup que orienta, Francisco es va mostrar optimista amb el retorn de Ramalho i també d’Ibra Kébé, que es va afinant a poc a poc després de superar la Covid-19. “Amb ells dos se’ns obren possibilitats”, va expressar el tècnic, que sobre l’onze no va oferir pistes: “Sempre hi posaré els que vegi que estan millor per competir.”

Un dels noms propis darrerament és Ramon Terrats, el migcampista del filial. “Estem molt contents amb ell. Va fer un gran partit contra el Saragossa, va jugar 20 minuts fantàstics contra l’Espanyol i s’entrena molt bé. Li vaig donar continuïtat l’altre dia contra el Màlaga i va estar molt bé”, va assegurar Francisco, que, en aquest sentit, va referir-se a Gumbau, suplent les dues últimes jornades per decisió tècnica: “Per mi tots són importants. Gumbau també. Amb mi ha jugat el 90% dels minuts i que no hagi estat titular no vol dir que no hi compti ja. Al contrari. Vull que hi hagi competitivitat, això ens fa créixer.”

EL PARTIT

“Hi haurà molt joc directe. Haurem de ser vius i estar concentrats a les dues àrees”

RAMON TERRATS

“Estem molt contents amb ell. S’entrena i juga molt bé. Tots són importants”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)