Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Ens falta frescor, però ens falten efectius i es nota”

El tècnic del Girona, Francisco Rodríguez, va atendre els mitjans de comunicació en una roda de premsa telemàtica accidentada per culpa dels problemes tecnològics, que van impedir la fluïdesa en les preguntes. L’andalús, però, va poder valorar la desfeta del seu equip a Santo Domingo: “No hem tingut ocasions clares de gol, però sí dues centrades en què la pilota s’ha passejat per davant de la porteria rival. És un camp complicat, però hi ha hagut moments en que sí que hem llegit bé el que tocava fer. Al final hem abusat d’un joc de combinació que fa que corris més riscos en zones compromeses del camp”, deia l’entrenador del Girona poc després de confirmar-se la tercera derrota del seu equip en els últims quatre enfrontaments: “És per estar preocupats, ja que sumar tres punts de dotze possibles no és una bona línia. Hem perdut el partit en una jugada aïllada en la segona part, és així. Són tres enfrontaments dels últims quatre amb derrota i és una situació que no agrada a ningú”, admetia el tècnic.

A Alcorcón, al Girona li va faltar profunditat i creació ofensiva per poder fer mal al rival: “No ha estat per falta d’ambició. Durant tota la segona part dominàvem i jugàvem en el seu camp, tot i que sense oportunitats clares, però sí amb aproximacions. Ens falten efectius, tot i que hem pogut fer un parell de canvis ofensius, al final és el que tenim. Fa dos mesos que competim i gairebé mai hem tingut més de catorze jugadors disponibles. Ens falta frescor, però ens falten efectius i es nota; ara no podem demanar una altra cosa, ja que seria enganyar-nos. Estem arribant justos als partits, tot i que no ho vull fer servir d’excusa”, sentenciava.

TRES PUNTS DE DOTZE

“És per estar preocupats, ja que sumar 3 punts en quatre partits no és una bona línia”

RESIGNACIÓ

“Fa dos mesos que competim i gairebé mai hem tingut més de 14 jugadors disponibles”

LA LECTURA POSITIVA

“És un camp difícil, però hi ha hagut moments en què sí que hem llegit bé el que tocava fer”

Anquela: “Sabíem que seria difícil, però no hem perdut la cara al matx”

Més satisfet, l’entrenador de l’Alcorcón, Juan Antonio Anquela, ha valorat el triomf del seu equip: “Sabíem que seria un partit molt complicat contra un gran equip. Hem sabut competir, tot i que en la segona part hem fet un pas enrere, ja que el rival ens empenyia. De tota manera, hem estat sempre dins del partit i les ocasions més clares les hem tingut nosaltres”, deia el de Linares, que hi afegia: “Fallar el penal ens ha trastocat, però estàvem fent les coses bé. Ens calia paciència i en la segona part havíem de ser més eficaços a les àrees si volíem tenir possibilitats de triomf. Al final hem tingut el premi contra un bon Girona”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)