3a divisió FEF

Vilatenim espera

En any de pandèmia, que ha aturat el futbol del març a l’octubre, el Figueres només ha guanyat un partit de lliga a casa en el 2020, dels 8 que hi ha jugat, ja fa deu mesos

Vilatenim no està sent diferencial per al Figueres aquest 2020. En aquest any particular, que de ben segur no oblidarà ningú, la Unió no s’està fent forta a casa, i només hi ha guanyat un partit de lliga, ja fa deu mesos contra el Banyoles (4-0) el 9 de febrer.

Si que és cert que a causa de la pandèmia la competició es va aturar del març a l’octubre, i que no ha jugat els partits que hauria en un any normal, però els números en els vuits duels que hi ha disputat no son bons: una victòria, tres empats i quatre derrotes, que van ser quatre golejades, amb un bagatge total de 7 gols a favor i 21 en contra.

Aquesta campanya (20/21) doncs, en tres visites rebudes, no n’ha guanyat encara cap en un estadi que, tret del primer partit amb el Girona B (0-3) en què s’hi van aplegar 650 espectadors, presenta, per obligació, un aspecte desemparat, sense gent, ni ambient, la qual cosa arrabassa a l’equip altempordanès, com a la resta d’equips de locals, aquest plus que aporta jugar a casa. Contra el Granollers (0-7) i el Vilassar (1-1) els enfrontaments van ser a porta tancada, com serà el d’aquest diumenge (12h) contra l’Horta, en què l’equip orientat per Javi Salamero tindrà una nova oportunitat per marxar amb un somriure de Vilatenim. “No puc estar content pel resultat, però ens hem retrobat amb la línia competitiva que aquest equip mereix”, va dir l’entrenador fa setmana i mitja, després de l’empat amb el Vilassar, l’últim matx que els blanc-i-blaus van jugar a feu propi i que va acabar en empat a un. “Hem jugat millor que el rival i hem tingut les millors ocasions. Els errors individuals ens penalitzen molt”, va insistir un tècnic que fa temps només celebra triomfs a domicili.

De fet, aquesta lliga les dues victòries sumades son a fora; al camp de la Grama (0-2) i la darrera, diumenge, al del Sants (0-1). Vilatenim espera la victòria i per acabar l’any amb més d’una només queden dues bales, la de diumenge contra l’Horta, i la d’aquí gairebé tres setmanes quan el Peralada visiti l’estadi, en l’últim duel a casa pel Figueres al 2020.

CURS 2019/20
[5/1] Figueres - Peralada
1-1
[26/1] Figueres - L’Hospitalet
1-1
[9/2] Figueres - Banyoles
4-0
[23/2] Figueres - Terrassa
0-3
[8/3] Figueres - Vilassar
0-5
CURS 2020/20
[18/10] Figueres - Girona
0-3
[5/11] Figueres - Granollers
0-7
[22/11] Figueres - Peralada
1-1
[6/12] Figueres - Horta
[20/12] Figueres - Peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)