3a divisió FEF

Una estrena golejadora immillorable per a Adrià Casanova

3a divisió. El davanter va fer un ‘hat-trick’ en el primer partit en què veia porteria com a davanter del Peralada. L’atacant de Joanetes no marcava des del 15 de desembre del 2019, en la victòria del seu anterior equip, el Banyoles, contra l’Hospitalet (3-1)

El Peralada s’ha encaparrat a no despertar-se del somni de fer-la grossa. El conjunt dirigit per Albert Carbó continua invicte en el subgrup B del grup cinquè de tercera després d’haver-se disputat set jornades de la primera fase de la lliga. Els xampanyers sumen catorze punts i comparteixen el lideratge amb el Cerdanyola i el Sant Andreu. A l’estiu això semblava una utopia ja que l’equip va haver d’afrontar diverses baixes de jugadors importants, un obstacle que la direcció esportiva –comandada per Nitus Santos– i la tècnica –comandada per Albert Carbó– van haver de superar buscant les peces idònies; en molts casos, jugadors joves. L’esforç i el treball hi han tingut molt a veure, en el gran inici del Peralada en la lliga, que manté la tònica que tenia el curs passat, abans que el coronavirus ho paralitzés tot –els peraladencs encadenaven sis victòries i tenien les posicions de play-off a tocar.

En el darrer enfrontament, a casa contra la Fundació Esportiva Grama, els de l’Alt Empordà van esmicolar el conjunt de Santa Coloma gràcies, en part, a una actuació brillant d’Adrià Casanova, el seu davanter de referència. El de Joanetes, que va arribar a l’estiu procedent del Banyoles per suplir la baixa sensible de Marc Medina, fitxat pel Figueres, va veure porteria com a blanc-i-verd per primera vegada aquest curs, una estrena immillorable, amb un hat-trick, el primer, d’una bellesa inversemblant amb una rematada al segon pal de xilena. “Estic molt content per l’estrena que vaig tenir. Havia encadenat alguns partits amb falta d’encert, però tornar a marcar, fer-ho tres vegades en un mateix partit i amb una diana de xilena, va ser molt maco”, comenta el davanter, que ha de fer un exercici de memòria per recordar el seu darrer triplet de gols: “Va ser en el primer any de juvenil amb l’Olot. Ha plogut molt, però sempre és benvinguda una actuació així.”

Casanova va poder tornar a sentir l’adrenalina de fer gol gairebé després d’un any sense marcar –l’últim gol el va fer el 15 de desembre del 2019 en un Banyoles-l’Hospitalet–; això sí, amb trampa, ja que en el tram final de lliga abans de la pandèmia amb el Banyoles, l’equip del Pla de l’Estany va tenir una sequera golejadora brutal i, a més, la competició ha estat set mesos aturada. “No m’hi havia capficat gaire, tot i que, com a davanter que soc, volia marcar al més aviat possible. El club i el tècnic sempre m’han mostrat confiança i això fa que no hi hagi pensat gaire. Al final ha arribat gràcies al treball de tot l’equip”, afirma.

L’equip, en un moment dolç

El Peralada, com Casanova, es va treure la llosa de la falta d’efectivitat i el poc rèdit de gols que sumava abans del matx contra la FE Grama per mantenir-se en les posicions preferencials de la taula, amb dret a somiar. “Ja en la pretemporada tota la plantilla i el cos tècnic estàvem fent una gran feina i grans partits. Sabíem que calia mantenir el nivell i així ho hem aconseguit, tot ha anat força rodat”, analitza el davanter de Joanetes, un dels nous a la plantilla. “L’acoblament de tots ha estat magnífic. Ja coneixia els més veterans del club, com Sergi Romero, Aroca, Vilanova o Ritxi, de la meva etapa al Figueres, però amb la resta també ha estat fàcil. Em trobo a gust al Peralada, m’han mostrat confiança des del primer dia i això és el millor que li pot passar a un futbolista”, sentencia un Adrià Casanova que, com la resta de companys, ja centra els esforços a preparar el pròxim partit de lliga, diumenge vinent, al camp del Granollers. “Serà molt complicat, però hi anem amb confiança. Estan aconseguint grans resultats a domicili, però en aquesta categoria jugar a camp contrari sempre costa més a tots els equips”, conclou.

LES REACCIONS D’ADRIÀ CASANOVA

Estic molt content per tornar a marcar; fer-ho tres vegades en un mateix partit i amb una diana de xilena va ser molt maco
El club i el tècnic sempre m’han mostrat confiança i això fa que no hi hagi pensat gaire. Al final ha arribat gràcies al treball de tot l’equip
Em trobo a gust al Peralada, m’han mostrat confiança des del primer dia i això és el millor que li pot passar a un futbolista
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)