Girona

Mamadou decideix el dia del retorn de Stuani (1-0)

El Girona supera el Mirandés per la mínima amb un gol del seu màxim golejador, que ha celebrat així la titularitat de l’uruguaià en la seva reaparició

Victòria importantíssima, i suada fins a l’últim minut, la que ha aconseguit aquesta nit el Girona a Montilivi superant el Mirandés (0-1), que permet als gironins trencar amb la ratxa negativa de dues derrotes consecutives. La millor notícia, a més, ha estat el retorn de Stuani, que ha jugat d’inici i ha estat una hora sobre el terreny de joc, tot i que el gol del triomf l’ha aconseguit Mamadou a la mitja hora de joc.

La primera mitja hora ha estat de tempteig entre els dos equips, i és que ni uns ni altres han tingut el control del partit ni han disposat d’alguna arribada clara per mirar d’obrir el marcador. De fet, la primera ocasió mig clara l’ha tingut Bernardo en el 28’, però el seu remat de cap anava molt desviat. Ha estat un avís, però, i és que dos minuts després, en una recuperació a camp rival, Yoel Bárcenas ha cedit per Mamadou que, des de la frontal, ha marcat l’1-0 amb un xut ben ajustat al pal (30’).

Amb el marcador a favor el Girona no ha patit en excés per controlar un Mirandés que, tot i tenir més la possessió per moments li ha costat acostar-se a la porteria de Juan Carlos. Ho ha començat a fer més ja en l’última mitja hora de partit, quan ha tingut tres ocasions consecutives. Dues d’Iván Martín, que ha desviat Juan Carlos amb relativa facilitat, i sobretot una de Sergio Moreno, que ha rematat de cap a boca de canó i ha obligat a Juan Carlos a treure una ma miraculosa, i és que l’àrbitre ha xiulat fora de joc però no ho era i el VAR hauria validat el gol. No ha estat l’últim ensurt, i és que en el 79’ Jackson no ha arribat per ben poc a empènyer l’esfèrica quan estava sol a l’àrea petita. I és que els gironins, que han acabat amb sis defenses sobre el camp, han hagut de serrar les dents fins al final per assegurar el triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)