317 dies després toca tastar la derrota

3a divisió. El Peralada perd al camp del Granollers el primer partit de la temporada

granollers 0 peralada 1

GRANOLLERS:Marc Priego, Adrià Prado (Alieu, 60’), Zamorano, Campeny, Guillem Pujol, Gelmà (Ñito, 79’), Morales, Altimira (Oriol Molins, 69’), Pau Darbra, Marc Rio (Suaibo, 60’) i Albert Ruiz (Dani Muela, 79’).PERALADA:Aroca, Maxi Rosales (Diaby, 62’), Papa, Sergi Romero (Roger Cunill, 72’), Coro, Èric Vilanova, Ivan Amoedo (Carles Puig, 62’), Muritala (Arnau Ortiz, 62’), Ritxi (Pime, 72’), Josu i Adrià Casanova.GOLS:1-0 (56’) Albert Ruiz.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:als locals Adrià Prado i Altimira.COMENTARI:El Peralada, que venia d’una ratxa increïble sense perdre cap partit des del gener, va tocar ahir de peus a terra amb la derrota al camp del Granollers, que li comporta perdre el tren de la primera posició. No va ser un mal partit dels d’Albert Carbó, però van ser massa inofensius davant d’un equip vallesà que va estar molt ben ordenat durant els noranta minuts i que va aprofitar una de les ocasions que va tenir. L’objectiu del Peralada des dels primers minuts va ser el de tenir el control del partit per anar-lo madurant amb el pas dels minuts. Ho va aconseguir, però no va trobar espais a la defensa per generar perill més enllà d’accions d’estratègia. El Granollers tampoc és que fes grans mèrits, però va tenir l’ocasió més clara abans del descans amb un xut de Darbra que va desviar Aroca i en la represa va trobar el gol d’Albert Ruiz amb una rematada de cap (1-0, 56’). El Peralada no va tenir gaire ocasions per empatar i en la més clara el jove Arnau Ortiz no va tenir la punteria afinada.