2a divisió FEF

futbol

2a divisió B

Deures d'última hora

2a divisió B. Quan falten tot just tres dies per començar, alguns equips encara no han completat l'equip i esgoten les dues últimes setmanes de mercat per trobar les peces que els manquen

Fins al tancament del mercat el 31 d'agost, qualsevol cosa pot passar, però, quan falten només tres dies per a l'inici de la lliga, la majoria d'equips ja tenen les plantilles gairebé definides. A alguns, però, encara els queda feina per fer.

A Lleida, per exemple, el canvi d'entrenador i la disputa de la promoció d'ascens fins a final de juny ho ha endarrerit tot. Així, i a pesar que ja han arribat una desena de fitxatges, el director esportiu, Jordi Esteve, ja va deixar clar en la presentació de Turu Flores que la idea era “incorporar dos o tres jugadors més”. El rival dels lleidatans en la primera jornada, el Badalona, es troba en una situació similar; tot i els fitxatges dels últims dies, Manolo González encara reclama l'arribada de tres homes més, un per línia. “La falta d'efectius condiciona la pretemporada”, es queixava fa poc González, tot i ser conscient que el mercat a segona B és complicat: “Sabíem que seria així. No és fàcil fitxar jugadors de nivell quan has de competir amb tants equips. Esperem que l'espera valgui la pena”, concloïa el tècnic escapulat.

En un context completament diferent, però amb les mateixes necessitats, l'Hospitalet també espera fitxar en aquestes darreres dues setmanes de mercat tres jugadors més per arribar a les 22 fitxes. Això sí, els jugadors haurien d'arribar a cost zero o gairebé. Si no surt res, l'alternativa podria ser confiar en alguns dels jugadors que encara hi ha a prova. I a Llagostera, amb molt més potencial econòmic, esperen que a l'arribada de Manel, s'hi sumi, almenys, la d'un lateral esquerre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)