2a divisió FEF

L'Hospi venç suscitant bones sensacions

Al final. El conjunt riberenc va imposar-se a l'Eldenc gràcies a l'encert de Sergio Juste en el primer temps i de Tabala en el minut 87

L'Hospitalet va aconseguir ahir una victòria d'ofici al camp de l'Eldenc, en un partit que va acabar marcat per l'encert de Sergio Juste i Tabala. Tot i no gaudir del control de la pilota, el conjunt d'Ismael García va generar més perill en una primera part en què hauria pogut sentenciar el partit. Molt d'hora, en el minut 6, Sergio Juste, rematant un córner servit per Teo Tirado, va encetar el marcador. Poc després, l'equip de la franja vermella va tenir el 0-2 a tocar, però Molina va aturar una pena màxima a Salinas. No hi va haver cap més gol fins després de la represa. En el segon temps, l'Eldenc va avançar línies i va aconseguir l'empat en el minut 64, quan Rubén va aprofitar una jugada enrevessada per superar Víctor. Tot i la intensitat local, qui va endur-se els tres punts va ser l'Hospitalet. Quan faltaven tres minuts per al final, Tabala va caçar el refús d'un xut de Rubio i va superar Molina. Després, en el temps afegit, Víctor va salvar els visitants i el triomf ja no va escapar-se. L'Hospi, amb tot, torna a guanyar en un inici de lliga a segona B, un fet que no es veia des de l'any 2001.

ELDENC1 L'HOSPITALET2

ELDENC: Molina, Heredia, Juanjo, Chema Antón, Alcántara, Theo García, Rubén, Óscar (Gotor, 57'), Samu, Cañadas i Armero. L'HOSPITALET: Víctor, Dani Fernández, Hostench, Selvas (Tabala, 85'), Juste, Zamora, Benji, Higón (Luismi, 81'), Teo Tirado, Rubio i Salinas (Lucas Porcar, 70'). GOLS: 0-1 (6') Juste. 1-1 (64') Rubén. 1-2 (87') Tabala. ÀRBITRE: Sánchez López. T.G.: Als locals Heredia i Juanjo, i al visitant Rubio. PÚBLIC: Uns 1.000 espectadors.