Girona

Convocatòria internacional

El moment d’Arnau va rebre ahir un nou reconeixement en forma de convocatòria internacional. El defensa de 18 anys va ser convocat amb la selecció espanyola sub-19 per a dos amistosos que disputarà l’equip que entrena Santi Denia en la propera aturada de seleccions. D’aquesta manera, Arnau forma part de la llista de 24 futbolistes que va oferir el seleccionador del combinat estatal, que disputarà dos amistosos contra Mèxic, en dos matxs programats per als dies 3 (20 h) i 5 (11.30 h) de setembre. El jugador del Girona no haurà de fer un gran desplaçament ja que els duels es disputaran a la província d’Alacant; el primer a la Nucia i el segon a Benidorm. La federació espanyola va informar que està previst que la concentració comenci el 30 d’agost i es prolongui fins al 5 de setembre. Per tant, tot plegat farà que Arnau es perdi el Girona-Sporting que es disputarà el 3 de setembre a Montilivi, ja que en les parades de seleccions la segona divisió A no s’atura.

SELECCIÓ SUB-19

Està citat per jugar dos partits, el 3 i el 5 de setembre, amb el combinat estatal

SERÀ BAIXA

Amb el Girona es perdrà el partit contra l’Sporting, a Montilivi el 3 de setembre

Jordi Calavera, en un segon pla

S’haurà de veure qui ocupa la posició de lateral dret en què està actuant Arnau contra l’Sporting, dia en què el jove defensa no hi serà per la convocatòria amb la selecció espanyola sub-19. Ara mateix, l’ocuparia Jordi Calavera, però la situació del defensa de Cabra del Camp és molt complicada. I és que Calavera és l’únic lateral dret específic de la plantilla i no està jugant, ja que Míchel està apostant per Arnau, que és central, i, per acabar-ho d’adobar, l’entrenador ha demanat a la direcció esportiva que li fitxin un altre lateral dret. És suplent i encara li ha d’arribar més competència. El futbolista, en propietat del Girona i amb contracte fins al 30 de juny del 2022, només suma un minut de joc –més l’afegit– després d’entrar al 89 contra l’Amorebieta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)