Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem de dominar en camp rival”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, va mostrar-se confiat en les possibilitats del seu equip en la visita al Carlos Tartiere, però al mateix temps, atent i amb peus de plom si els seus jugadors no mostren una bona versió: “Per mi la clau és que vulguem dominar el joc. Sí volem tenir la pilota hauríem de sortir bé de la pressió. L’Oviedo treballa molt bé aquesta pressió i hem de mantenir un ritme de joc alt, la màxima concentració i evitar pèrdues, ja que són bons en transició”, analitzava el tècnic, que avisava: “Tenen dos davanters que guanyen molts duels, però ja hem treballat aquestes situacions i hem buscat les solucions que ens poden venir bé per al partit. Si som capaços de superar la primera línia de la pressió, després hem de dominar en camp rival, un aspecte molt important.”

Pel madrileny, aconseguir el primer triomf lluny de Montilivi i fer-ho contra un equip en forma i perillós com l’Oviedo és un objectiu ambiciós, però a l’abast del seu equip: “És un repte important pel que entenc com el meu estil. Ens demostrarà a quina altura estem del nivell a què podem arribar aquest curs. El repte és gran, però l’afrontem amb la il·lusió i el convenciment del que ens aportaria encadenar dues victòries en aquests moments de la temporada.”

El confort del triomf

Els jugadors del Girona es van treure un pes de sobre superant el Valladolid en l’última jornada a Montilivi. Aquells tres punts han dotat l’equip de la confiança perduda en les anteriors tres derrotes seguides: “Tots necessitàvem la victòria, el cos tècnic, els jugadors, l’afició, el club... Ratifica el treball que estem fent i ens ha permès tenir una gran setmana d’entrenaments. Vam plasmar, amb un bon resultat, l’esforç del treball que estàvem fent i no volem aturar-nos aquí”, sentenciava Míchel.

EL CONTRINCANT

“L’Oviedo treballa molt bé la pressió i hem de mantenir un ritme de joc alt”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)