Girona

El Girona goleja i agafa una alenada d’aire

Divisió d’honor juvenil. Els blanc-i-vermells guanyen el primer partit amb un ‘hat-trick’ de Kemo

Cerdanyola 0 Girona 5

CERDANYOLA:Marc Martínez, Víctor Pérez, Mahamadou, Daniel Gutiérrez, Álvaro Bienert (Kilian Merino, 66’), Alan Herruzo (Albert Hernández, 46’), Eric Tompkins (Hugo Porcuna, 66’), Marc Pérez, Aitor Jiménez (Oussama Chih, 46’) i Eloi Pinto.GIRONA:Lucas García, Joel Gómez, Oriol Comas (Jastin García, 56’), Antal, Iker Oltra, Pol Cuatrecases, Iker García (Josep Lluís Díaz, 73’), Xevi Pérez (Gerard Roberto, 73’), Kemo Cissé, Unai Hernández (Sergi Solans, 73’) i Joel Roca (Robert Andrei, 56’).GOLS:0-1 (9’) Pol Cuatrecases. 0-2 (18’) Kemo Cissé (p.). 0-3 (20’) Kemo Cissé. 0-4 (31’) Joel Roca. 0-5 (70’) Kemo CisséÀRBITRE:Martín Varas.T.G.:Als locals Marc Pérez i Abel Hernández.T.V.:Cap.COMENTARI:No es corresponien els dos punts de nou que tenia el Girona fins ahir amb els mèrits que havia fet. L’equip orientat per Àlex Marsal havia practicat un nivell de futbol per tenir-ne algun més, però no va ser fins al quart matx que va aconseguir el triomf. I ho va fer amb contundència, comoditat i autoritat, amb una golejada (0-5), al Cerdanyola amb la qual, també, agafa aire i tranquil·litat. En el matx, l’equip gironí va ser molt superior i en mitja hora ja estava resolt amb un resultat de 0-4. La figura va ser Kemo, autor d’un ‘hat-trick’, encara que qui va obrir la llauna va ser Pol, amb un xut ajustat des de la frontal. Després, Kemo en va fer dos, un de penal i l’altre rematant una bona centrada i, sobre la mitja hora, Joel Roca va sentenciar amb el quart després de driblar el porter. La resta del partit no va tenir gaire història i va servir perquè Kemo completés la maneta de gols i el seu triplet.