Girona

L’ampliació de capital arriba als 20 milions

Fins al topall. La propietat injecta el màxim de pressupost fixat al maig, però només uns 3 milions repercuteixen en el límit salarial actual

El Girona va comunicar ahir que la propietat del club, formada per Pere Guardiola, Marcelo Claure i Ferran Soriano com a representant del City Football Group, ha culminat l’ampliació de capital, valorada en 20 milions d’euros. Aquesta mesura es va aprovar en la junta general d’accionistes del 27 de maig passat i constava de dues parts. La primera representava una ampliació de capital de 4 milions d’euros que es va efectuar immediatament, i la segona part era una ampliació de capital opcional que podia arribar fins als 16 milions d’euros, que s’ha decidit dur a terme fins al topall imposat. En l’ampliació, les tres parts han posat la quantitat corresponent per mantenir l’accionariat tal com estava, que era del 47% del City Football Group, el 35% de Marcelo Claure i el 16% de Pere Guardiola.

La injecció de capital, però, tindrà una repercussió relativa en la plantilla actual, perquè aproximadament la meitat de l’ampliació de capital ja s’ha evaporat amb l’objectiu de cobrir l’excés del límit salarial del curs passat. Dels deu milions restants, LaLiga només permet que aproximadament uns 3 milions vagin al límit salarial d’aquest curs, de manera que els altres 7 milions aniran a la caixa del club per cobrir possibles pèrdues del pressupost.

10 MILIONS GASTATS

La meitat de l’ampliació només cobreix l’excés del límit salarial del curs passat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)