Girona

Santi Bueno: “Després d’un estiu complicat, ara em sento molt bé”

El Girona prepara a La Vinya la visita de l’Almeria a Montilivi, dilluns al vespre (21h). Després de l’entrenament d’aquest matí, ha valorat la situació de l’equip Santi Bueno, que diumenge a Oviedo va jugar els primers minuts de la temporada un cop superada una lesió al genoll.

Les sensacions

“Estic molt content d’haver tornat, de tornar-me a sentir jugador i trepitjar la gespa. Agraeixo a tothom qui m’ha ajudat en un moment complicat.

Més minuts?

“El ritme es va guanyant a dins el camp. Entrenant-me em sento molt bé, però em falten minuts de competició”

Un estiu dur, sense pujar i amb la lesió

“Ha estat complicat. I també vaig passar el Covid. Però gràcies al cos tècnic, el club, els companys i la família ho vaig dur bé”

La competència

“Hi ha una bona plantilla i una competència molt sana. Això ens fa millor a tots”

Els elogis del tècnic

“Això em dona més suport moral. Jo m’he de posar al 100%. Ho estic fent i espero donar el que em demanin a dins el camp. Tinc ganes de jugar tant com pugui, ja estic plenament recuperat, i els minuts que em toquin, rendiré al màxim”

Problemes en atac

“Estem en creixement i coneixent-nos. El més important és que estem anant de menys a més. Això és molt llarg. La segona és molt complicada i competitiva. Tots els partits són una final. Hem fet 4 dels últims 6 punts i hem de continuar treballant i sumant punts”

Ofertes a l’estiu?

“Hi va haver alguns rumors, però d’oficial no es va fer res. Jo estic molt bé aquí, molt content amb els companys, el club i la ciutat. Estic molt feliç”

La selecció

“Com tot uruguaià, el somni és jugar a la selecció, a l’absoluta. He jugat a les inferiors, que és molt bonic, i òbviament somio a poder anar a defensar el país. Però estic tranquil. Si ha d’arribar, arribarà. He de treballar i estar preparat”

L’Almeria

“És un equip que ja es veu que està bé, amb una bona quantitat de punts i que s’estan trobant bé. Però nosaltres també tenim les nostres armes i ho farem tot per endur-nos els tres punts”

Umar Sadiq

“Està oferint molt bon rendiment, però nosaltres també tenim armes. Hem de treballar bé, amb tranquil·litat, per afrontar un partit molt important.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)