Girona

Bueno, un efectiu més per a la causa

Retorn. El central uruguaià va tornar a jugar minuts en un partit des de la final del ‘play-off’ contra el Rayo

Santi Bueno es va convertir en l’últim partit en el 24è jugador que utilitza Míchel Sánchez en només set jornades de lliga. Per al madrileny, el central ha de ser un jugador important en els seus esquemes gràcies a les característiques, com ara com la rapidesa tot i la seva envergadura, la bona sortida de la pilota i el fet de ser expeditiu quan toca. L’uruguaià no jugava un partit de blanc-i-vermell des de la tornada de la final del play-off contra el Rayo a Montilivi, perquè la infecció per coronavirus i una inoportuna lesió en els primers entrenaments de la pretemporada li van amargar encara més un estiu dur que ara vol oblidar: “Estic molt content d’haver tornat, de tornar-me a sentir jugador i trepitjar la gespa. Dono les gràcies a tothom qui m’ha ajudat en l’adversitat. Ha estat complicat, però gràcies al cos tècnic, el club, els companys i la família ho vaig dur millor”, comenta el defensa de Montevideo.

De menys a més

Encara sense la millor forma ni el ritme de competició, Bueno aspira a acumular minuts i ajudar l’equip de manera immediata en el procés d’evolució per aconseguir millors resultats: “Estem en creixement i coneixent-nos amb el tècnic. El més important és que estem anant de menys a més i sabem que la segona A és molt complicada i llarga. Hem fet quatre dels últims sis punts en joc i hem de continuar treballant i sumant”, explica l’espigat central, que amb línia de quatre i dos centrals tindrà una mica més complicat posar el peu a dins de l’onze titular: “La plantilla és molt bona i la competència, molt sana; això ens fa millors a tots.”

Després d’un curs passat a un nivell superlatiu, amb 43 partits disputats i sent un puntal en els esquemes tàctics de Francisco, Santi Bueno va tenir alguna opció per fer les maletes i jugar en un equip de categoria superior: “Hi va haver alguns rumors, però d’oficial no es va fer res. Jo estic molt bé aquí, molt content amb els companys, el club i la ciutat”, sentenciava el charrúa.

LES REACCIONS

Estic molt content d’haver tornat, de sentir-me jugador i trepitjar la gespa. Agraeixo a tothom qui m’ha ajudat en l’adversitat
Estem en una fase de creixement i de conèixer-nos amb el tècnic. Això és llarg i hem d’anar sumant
Santi Bueno
Central del Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)