Girona

Stuani: “Ser capità és un orgull i una responsabilitat”

Acte. El Girona ha fet el lliurament simbòlic dels braçals de capità als nens i nenes del futbol base en un esdeveniment que s’ha celebrat al mig de la gespa de l’estadi de Montilivi. Al primer equip, l’uruguaià, Juanpe, Bernardo, Juan Carlos i Borja García seran els capitans

El Girona ha realitzat el lliurament dels braçals de capità als nens i nenes del futbol formatiu de l’entitat. L’acte s’ha fet al mig de la gespa de l’estadi de Montilivi i ha comptat amb la presència dels cinc capitans confirmats del primer equip encapçalats per Cristhian Stuani –els altres eren Juanpe, Bernardo, Juan Carlos i Borja García–, a més del president Delfí Geli i la capitana del primer equip femení, Neus Juncà. Tots ells han fet els corresponents parlaments a peu de gespa, han entregat els braçals de capità als nens i nenes dels diferents equips de futbol formatiu i el genuine, i han contestat les preguntes que els han fet.

Geli

“Heu de saber el que significa porta el braçal de capità del Girona i anteposar els aspectes individuals pels col·lectius. Ser capità representa als valors del club”.

Stuani

“Ser capità d’un primer equip com aquest és un orgull i una gran responsabilitat. Transmetre els valors del club i estar a disposició de l’equip és l’objectiu”, ha dit l’uruguaià, que ha afegit: “El tècnic espera d’un capità que ho doni tot pels companys, que aportin experiència i ajudin a l’equip a transmetre tot això”.

Neus Juncà

“El Girona fa anys que està apostant pel futbol femení construint una bona base per fer-nos més fort. Això és un orgull, portar aquests colors i defensar aquest escut és una responsabilitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)