Girona

Míchel: “El partit de demà ha de ser un punt d’inflexió”

El Girona tancarà demà al vespre (21h) la vuitena jorna, a casa contra l’Almeria, un dels conjunts més potents de segona A. N’ha parlat el tècnic, Míchel Sánchez, a la sala de premsa de Montilivi.

Les baixes

“Tenim la baixa confirmada de Juncà. Calavera no s’ha entrenat per unes molèsties musculars i demà ho decidirem, però és un dubte important.”

Molest a Oviedo

“Més que enfadat, va ser veure que l’equip no feia el pas endavant en els metres finals. Necessitem millorar. Són cinc gols a favor. Pocs en contra (sis), però per estar més amunt necessitem millorar i tenir el balanç molt a favor nostre. Hem de tenir més presència a l’àrea rival”

La dificultat

“L’Almeria és un dels equips més en forma, té un gran bagatge ofensiu. Necessitem fer un pas endavant, ser un equip molt agressiu en atac i seguir en la línia a nivell defensiu. Necessitem fer un partit espectacular per aconseguir els tres punts.”

L’estat anímic

“L’equip està bé. Els que més pressió es posen som nosaltres mateixos. Pressió i exigència. M’agrada que l’equip no sigui conformista. Hem fet 4 de 6 i sabem que hem de millorar. No podem parar. L’equip ha d’anar creixent. És la base de formar un equip molt competitiu. Però l’equip està bé. Anímicament està bé. Demà és un partit per confirmar-nos en aquesta bona ratxa i millorar en aspectes en què l’equip ha de fer un pas endavant.”

Arnau

“El veig en qualsevol posició. És un noi que estava sent important i ho és. Però té 18 anys i molt marge de millora. Ha de pensar que no només val arribant, sinó també mantenint-se. Ha de seguir creixent i ser un jugador important des del dia a dia, en l’esforç, en el treball. Tenim moltíssima confiança en ell i ha de ser un jugador referència a Girona, però s’hi ha de convertir. Encara no ho és. No li val, encara. Li exigim més”

Millora dels mitjapunta

“Se’ls ha de convèncer i ells han de tenir aquesta responsabilitat. Han de fer un pas endavant i fer seu el concepte, el joc de l’equip. Sentir-se importants. La posició també és important. Poden jugar junts? Ells m’ho diran. Ho haurem de veure. Jo crec que tots els bons jugadors poden jugar junts, però em fa la sensació que encara no ho hem trobat. És una responsabilitat també meva. Ens falta una mica. Necessitem estar equilibrats. Jugadors com Borja, Samu i Baena poden jugar fora i dins. Si un fa una cosa, l’altra ha d’anar a la profunditat. Si no, ens quedarem en la passada. Amb la passada no n’hi ha prou. Jo vull estar a dalt. Tots hem de tenir aquesta mentalitat. Hem de tenir mentalitat de gol. Creure’ns que tots podem fer gol.”

El plantejament de l’Almeria

“Sé el que farem nosaltres i em preocupa el que farem. L’Almeria, amb recuperació de pilota, té tres punyals, amb la qual cosa hem d’estar molt concentrats. Perdre-la on volem i estar bé en vigilàncies. I tenen recursos per dominar. No sé què ens trobarem, sí que sé què volem fer. Imposar el nostre estil i ser molt protagonistes, que l’almeria estigui a disgust i que no tingui sensació de domini i tranquil·litat.”

Revenja pel play-off?

“Ens val com a referència, però són partits diferents. La idea és que necessitem molt els tres punts. Guanyar demà és molt important per fer un pas endavant i creure’ns que podem ser-hi. Estic convençut que demà ha de ser un punt d’inflexió. Hem de ser un equip que guanyi i convenci.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)