El Girona millora, però perd contra l’Almeria i cau en zona de descens (1-2)

El Girona ha acabat perdent contra l’Almeria un partit en què ha millorat les sensacions respecte els últims partits, i fins i tot ha estat superior en algunes fases, però que ha decidit la qualitat de Sadiq. El nigerià ha marcat el primer i ha assistit en el segon amb elegància, fent inútil el gol de l’empat que havia marcat Bernardo. Amb la derrota, el Girona torna a caure en zona de descens

Des del xiulet inicial el partit ha tingut un ritme altíssim. Durant els primers minuts cap dels dos equips ha estat capaç de dur la iniciativa, però a poc a poc el Girona ha començat a tenir el domini territorial del partit. Amb una bona pressió i recuperant ràpidament la pilota, els de Míchel han tancat l’Almeria a camp propi i han generat sensació de perill, tot i que no han arribat atenir ocasions clares. De fet, la primera ha estat dels andalusos i ha acabat amb gol en pròpia porteria de Stuani, però l’àrbitre ha anul·lat el gol per un fora de joc de Sadiq, l’home que havia centrat. A partir de llavors han estat Darío Sarmiento i Ramazani els que han monopolitzat les ocasions a una porteria i una altra, però tots dos han pecat de joventut i no han aconseguit resoldre bé cap de les oportunitats. Abans del descans l’Almeria ha tingut la més clara, amb un xut de Portillo que no ha acabat amb gol perquè Juan Carlos ha tret una grandíssima ma.

En la segona part el partit ha embogit. L’Almeria ha intensificat la pressió i ha convertit la sortida de pilota dels gironins en un calvari. De fet, s’han repetit les pèrdues una vegada i una altra fins que Bernardo ha fet un mal desplaçament que hao originat el 0-1. L’esfèrica ha caigut a Portillo, que li ha donar a Robertone i aquest, de cara, li ha deixat a Sadiq que amb un xut al pal llarg ha superat Juan Carlos (0-1, 52’). El desconcert del Girona ha continuat i semblava que podia arribar el 0-2, però ha arribat el gol de l’empat en una falta que ha penjat Aleix Garcia, ha despenjat Arnau i al pal contrari Bernardo ha endreçat al fons de la porteria (1-1, 62’). L’alegria ha durat poc, i és que en el 68’ Robertone ha aprofitat una gran assistència de Sadiq per marcar el 2-1 afusellant Juan Carlos des del vèrtex de la petita. En els minuts finals el ritme no ha decaigut, però el Girona només ha tingut una bona ocasió amb un remat de Nahuel Bustos que, sol dins l’àrea, l’ha enviat als núvols.