Girona

Míchel Sánchez

Tècnic el Girona

“Estic segur que farem una gran temporada”

Una altra vegada decebut, va comparèixer Míchel Sánchez a la sala de premsa de Montilivi. El conjunt que orienta va sumar una altra derrota i va acabar la jornada en zona de descens. “No és la situació idònia. 8 punts en 8 jornades és un bagatge molt pobre pel que volem ser”, va lamentar l’entrenador, que no obstant té clara la recepta per capgirar la situació. “Depèn de mi”, va insistir en diverses ocasions. “Haig de buscar com solucionar el que se’ns presenta al camp. I això és el que faré, donar respostes als meus jugadors perquè en el dia a dia treballen, estan amb mi i em creuen”, va explicar. “Estic segur que farem una gran temporada”, va reblar, convençut.

Sobre el partit, el preparador va assegurar que el 0 a 1 els havia fet molt de mal. “Fins aleshores, hem estat bé quant a intensitat. N’hem tingut més pel que fa a la intenció d’anar a buscar el rival, però no ha estat suficient per posar-nos a davant”, va expressar. “Ens hem sobreposat, l’equip ha volgut i hem empatat, i en un moment en què el rival no estava còmode ens han fet l’1 a 2.” També es va referir a la falta de contundència de l’equip a dalt. “Hem de buscar com tenir més ocasions de gol. El que no podem fer és que no hi hagi un equilibri. Per moments dominem, però no es tradueix en ocasions de gol. Hem de capgirar aquesta situació, i haig de posar la primera pedra jo”, va manifestar el tècnic, que va afegir que “la responsabilitat del gol no pot recaure només en Stuani”. “Tots els jugadors han de tenir mentalitat de gol, els he dit. No podem posar el focus en la idea que Stuani ha de marcar tots els gols”, va asseverar.

“No estarà a baix”

Abans de Míchel, va parlar Rubi, que va donar la seva visió del matx. “Sabíem que per guanyar aquí hauríem de fer un partit de molt de treball i de contrarestar el nostre rival”, va indicar el tècnic de l’Almeria. “La primera part ha estat molt igualada i en la segona hem sortit millor. És una victòria de prestigi”, va assegurar el maresmenc, que va parlar del Girona, al qual va veure bé. “El Girona sotmet molt els rivals. És cert que li està costant una mica veure porteria, però això es pot solucionar amb el joc. A més, té jugadors joves interessants en diverses posicions que han de créixer. El Girona, ni de broma, ha d’estar a baix, ni hi estarà”, va concloure.

LA SITUACIÓ

“Haig de buscar com solucionar el què se’ns presenta al camp. I ho faré”

CONTUNDÈNCIA

“No podem posar el focus en la idea que Stuani ha de marcar tots els gols”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)