Girona

Míchel: “Estem en dificultats perquè generem poques ocasions i no m’agrada”

El tècnic del Girona ha analitzat en la roda de premsa prèvia el partit de dissabte contra el Lugo (16h)

El tècnic del Girona Míchel Sánchez ha comparegut aquest migdia en roda de premsa per analitzar el partit d’aquest dissabte al camp del Lugo (16h), en què els blanc-i-vermells busquen el primer triomf a domicili.

L’estat de l’equip

“La plantilla està bé. Vivim una realitat diferent a la que pensàvem que tindríem però l’hem d’afrontar i la sensació és que li donarem la volta. Al final la lliga dictarà sentència però no podem pensar que ja es solucionarà. Hem d’anar pas a pas i dia a dia però hem de tenir clar que hem de treballar i mentalitzar-nos per sortir de baix. Estem en dificultats perquè generem poques ocasions i això no m’agrada”.

La falta de gol

“Per mi el rendiment en la zona ofensiva no és bo i ho hem de solucionar. Portem 6 gols en 8 partits i les dificultats venen donades per com acabem. Al final és tot l’equip el que ha de generar les ocasions de gol i jo he de generar les solucions perquè l’equip ho pugui fer. El sistema, si jugar amb un o dos davanters, és el que menys m’importa, però necessitem generar més”.

El rival

“És un equip al que no té gaire possessió, però que té molta capacitat d’arribar a l’àrea, que acumula gent en les segones jugades i és capaç de guanyar els duels individuals. És un equip que treballa molt bé i hem de tenir profunditat per contrarestar-ho. Tenen jugadors a dalt que no els hi pots concedir res”.

El guió del partit

“Tenir la possessió no vol dir tenir el control del partit. Contra l’Oviedo vam tenir la pilota però van ser ells els que ens generaven ocasions amb facilitat. Hem de controlar la pilota i el partit, i per això hem de fer mal a les zones on hem treballat que podem generar perill. El que hem de controlar és les pèrdues, i és que a vegades som massa lents jugant a camp contrari i massa ràpids i precipitats en la sortida. He de donar diferents solucions a l’equip.”

Les baixes

“Encara tenim les baixes de Calavera i Juncà, però torna Pablo Moreno, que té aquesta energia d’anar a l’espai que ens pot ajudar. Té profunditat i definició. Sempre ha marcat gols i ara ho ha de demostrar com a futbolista professional. Dissabte ja estarà preparat per competir i ajudar-nos, i és que pot aportar des de fora per arribar a zones de remat, jugant com a punta o com a segon punta... Ens ha d’aportar solucions que amb la sortida de Sylla no tenim”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)