Girona

Assignades les entrades pel Girona - Osca

L’aforament ara és del 60%, però el club preveu que es pugui ampliar al 80% i realitza una preassignació que haurà d’esperar a la resolució del Procicat del 15 d’octubre

El Girona ha assignat les entrades per al Girona-Osca que es disputarà el dissabte 16 d’octubre a les 16 h a Montilivi, amb aforament del 60%, però ha fet una preassignació ja que pot ser que l’aforament es pugui ampliar al 80%. D’aquesta manera, davant la possibilitat d’un canvi de les restriccions d’aforament que poden ser aprovades pel Procicat el proper divendres 15 d’octubre, hores abans del partit, el club gironí ha decidit realitzar un sorteig afegint un 20% més, que permetria arribar al 80% d’aforament en cas que aquest sigui aprovat.

El club ha indicat que l’assignació aleatòria que s’ha realitzat aquesta tarda ha resultat en un grup d’abonats als que se’ls ha assignat l’entrada (60%) i que seran notificats demà mateix, i que rebran la seva entrada entre dimecres i divendres de la propera setmana. La resta (20%) seran notificats que han estat pre-seleccionats i que, en cas que el Procicat augmenti l’aforament, rebrien l’entrada entre divendres i dissabte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)