Girona

Pablo Moreno ocupa el lloc de Gabri en la llista de Míchel

Al camp del Lugo. El tècnic madrileny dona entrada al davanter andalús que s’apunta la seva segona llista des que va arribar cedit pel Manchester City el passat 1 de setembre

El Girona ha fet oficial la llista de vint futbolistes que viatgen avui cap a terres gallegues per enfrontar-se demà al Lugo a l’Anxo Carro (a les 16:00h). Míchel Sánchez, el tècnic del conjunt gironí ha fet només un canvi en la darrera llista de convocats en l’últim duel contra l’Almeria a Montilivi donant entrada a Pablo Moreno en el lloc del jove extrem Gabri Martínez.

Aquesta és la segona convocatòria per a l’atacant andalús des que va arribar de nou cedit pel City el passat 1 de setembre. Pablo Moreno va participar en els darrers 16 minuts del duel entre el Màlaga i el Girona a la Rosaleda i des de llavors ha estat inèdit en les llistes del tècnic madrileny. El davanter ha estat fent un pla específic d’entrenaments per eliminar unes molèsties físiques i posar-se a punt per competir al màxim nivell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)