Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Em fa molta ràbia estar així”

Amb el cap sense parar de treballar a la recerca de solucions i mecanismes perquè els seus jugadors trobin el camí del gol amb més facilitat, Míchel Sánchez i el Girona tindran a Lugo una altra prova per plasmar damunt del terreny de joc i contra un rival en una situació similar en quin punt està el procés d’assimilació: “Hem de tenir el control de la pilota i el control del partit per fer mal a les zones que hem treballat en les quals podem generar perill. Em preocupen les pèrdues que a vegades tenim en les passades, ja que aquestes situacions les hauríem de controlar. Crec que he de donar diferents solucions perquè la responsabilitat de dins del camp tingui menys errors”, comentava el tècnic madrileny en la roda de premsa prèvia al partit a l’Anxo Carro.

“El Lugo és un equip amb molta capacitat d’arribar a àrea rival, provoquen joc directe i acumulen gent en segones jugades que són capaços de guanyar duels. Han actuat en 5-4-1 o 4-1-4-1 en defensa i hem treballat per fer front a qualsevol plantejament que proposin”, va assenyalar Míchel, que hi afegia: “Ens trobarem un equip que treballa i haurem de tenir molt bona circulació. Ells no tenen gaire possessió, ja que són el segon equip que menys en sol tenir, però sí profunditat i jugadors bons a dalt que rematen molt bé com ara Carrillo, Barreiro, Chris Ramos… Haurem de tenir especial atenció en tot això.”

La crua realitat

El Girona s’enfronta a un rival del fons de la taula amb els mateixos vuit punts: “Ara per ara, el Lugo és un rival directe. Estem fotuts i em fa molta ràbia estar així. Estem en dificultats perquè hem generat poques ocasions i això no m’agrada. Tenim vuit punts i és un bagatge pobre, volem guanyar el pròxim partit i després pensar en el següent. Hem d’entendre la situació i afrontar el partit amb la mentalitat de guanyar-lo”, concloïa.

EL LUGO

“Són el segon equip amb menys possessió, però tenen perill amb la profunditat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)