Barreiro enfonsa una mica més el Girona (1-0)

Nova decepció. Els gironins sumen una nova derrota, la cinquena en nou partits, i continuaran una setmana més en descens directe. Una diana de l’ex del Nàstic en el 87 després d’un corner deixa en no res la feina dels de Míchel en la segona part

El Girona ha perdut per la mínima a l’Anxo Carro contra el Lugo (1-0). Una diana de Manu Barreiro a les acaballes del partit ha decantat la balança a favor de l’equip gallec, que ha dominat i generat més ocasions de gol en la primera part, però que ha vist com els gironins el controlaven lluny de l’àrea en la segona. La poca capacitat ofensiva ha tornat a impedir als de Míchel sumar algun punt, i és que, l’equip blanc-i-vermell ha sumat a Lugo la cinquena derrota en nou partits de lliga, un drama.

En els primers compassos del partit, el Girona ha intentat aplicar possessió de pilota per controlar el ritme del partit però el Lugo ha demostrat més profunditat i verticalitat a l’hora de buscar l’àrea rival. Chris Ramos ha inquietat la banda dreta d’Arnau Martínez en dues ocasions, per sort, sense trobar rematador i els de Míchel Sánchez, en el minut 10 han gaudit de dues arribades seguides a través de la pilota aturada. Primer Bernardo ha rematat amb el cap un corner que Vieites ha refusat de nou a la cantonada i després Stuani ha assistit amb el cap a Terrats però el migcampista no ha impactat bé amb l’esfèrica quan era molt a prop de la porteria.

L’arribada, gràcies a l’estratègia, ha estat un miratge ja que el Lugo ha estat l’equip que més arribades ha generat, com amb un xut d’Hugo Rama desde la frontal (18’), una centrada de Lebedenko que Chris Ramos ha rematat al punt de penal ben sol (24’) o un cop de cap de Carrillo després d’un corner que ha obligat Juan Carlos a posar una mà providencial (26’).

Ni la possessió guanyava el Girona en l’equador de la primera meitat. Ni Borja García escorat a la banda esquerre, ni Samu Saiz, massa intermitent han pogut abastir de pilotes un Stuani desconnectat del joc. Per contra, el Lugo feia mal amb Valentín superant gairebé en cada ocasió Jairo o Chris Ramos a Arnau.

En la segona part, el domini ha estat altern perquè el partit s’ha trencat per moments amb els dos equips buscant l’àrea rival. El Girona ha intentat estirar més el camp però el Lugo s’ha defensat bé amb una línia molt sòlida que en ocasions era de cinc defenses. Els de Míchel han intentat trenar alguna transició ràpida després de recuperació i Samu Saiz ha tingut una bona arribada en el 63. El madrileny, sense forces, ha provat una vaselina que ha marxat a fora.

El tècnic del Girona ha donat una volta més al seu equip fent entrar Nahuel Bustos i Valery en el lloc de Jairo i Aleix Garcia, per injectar encara més joc ofensiu. Els canvis no han reactivat suficientment l’equip, si bé el Lugo s’ha anat allunyant cada vegada més de l’àrea gironina. a Stuani no li han arribat pilotes i ni l’entrada de Pablo Moreno ha permès als blanc-i-vermells tenir més profunditat per buscar l’esquena dels centrals.

Barreiro ho decanta

Quan semblava que els gironins tenien la possessió i es disposaven a intentar sotmetre el rival per buscar el 0-1, un corner ha assestat un nou cop mortal a la plantilla dirigida per Míchel. Juanpe ha refusat com ha pogut però l’esfèrica l’ha caçat Manu Barreiro a la frontal per fer un xut creuat que ha passat entre diverses cames i s’ha colat a dins de la porteria de Juan Carlos (87’). El Girona no ha tingut temps d’inquietar la porteria rival i ha sumat una nova derrota que el farà estar una setmana més en zona de descens.