Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Ens ha faltat frescor amb la pilota als peus”

Míchel Sánchez, el tècnic del Girona, va comparèixer a la sala de premsa de l’Anxo Carro de Lugo amb cara de pomes agres i preocupació després que el seu equip sumés la cinquena derrota en nou partits: “Ha estat un partit en què hi ha hagut molts duels i situacions de joc directe, però no hem estat en la nostra millor versió amb la pilota. Necessitàvem dominar millor, ja que en l’aspecte defensiu hem estat intensos. Hem contrarestat prou bé els punts forts del Lugo però els petits detalls decanten. Hem tingut alguna situació per fer mal però no ha estat suficient”, va dir el madrileny. I hi va afegir: “En una jugada d’estratègia amb rebots ens han fet un gol i se’ns ha posat tot massa coll amunt. Si no tens frescor per dominar has de ser un equip que et buides i, això, ho hem fet. Hem de netejar el cap, ja que en aquesta situació acabes tenint més dubtes de la qualitat que tens i per sortir d’allà hem de fer-ho amb convicció.”

Qüestionat pels dubtes que hi pugui haver dins del vestidor amb el joc i els pèssims resultats, Míchel va ser clar: “Els jugadors no dubten però no hem tingut frescor ni ritme. Tot i no aconseguir bons resultats, hem tingut això en altres partits i ara, en aquesta falta de resultats, fa que no es vegin tantes línies de passades com les que s’han de veure, el principal motiu que fa que no circuli la pilota com ho ha de fer. Tot això fa que hi hagi molts duels directes i no som un equip que en la guerra siguem gaire guanyadors”, va analitzar l’exentrenador de l’Osca i el Rayo, que va puntualitzar: “Tots els jugadors han donat un bon rendiment pel que fa a actitud i a l’hora de competir, però amb pilota no hem estat frescos i no hem arribat tant com volíem.”

L’entrenador del Girona no defalleix a l’hora de buscar i trobar situacions que millorin el rendiment de l’equip: “No tinc cap dubte del nivell de la plantilla i hi confio plenament. Ara bé, la primera victòria que necessitem per agafar aire no vindrà del no-res.”

“Els hem incomodat”

El tècnic del Lugo, Rubén Albés, va mostrar-se orgullós del seu equip: “Hem tingut uns primers 35 minuts en què hem incomodat molt el Girona i hem generat joc ofensiu amb criteri.” I, tot i el mal moment que travessa l’equip gironí, hi va afegir: “Ens hem enfrontat a un candidat al play-off, pel tècnic que tenen, els jugadors i el que proposa al camp.”

SENSE CIRCULACIÓ...

“Es generen duels directes i no som un equip que en la guerra siguem gaire vencedors”

EL MOMENT

“No tinc cap dubte de la plantilla però la victòria que ens doni aire no vindrà del no-res”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)