Girona

Moments de dificultat

El Girona es desanima per la falta d’ullal en atac, un problema que està llastrant un equip que no rutlla i que està en zona de descens

La figura de Míchel Sánchez no es discuteix i gaudeix de tota la confiança del club

Són temps de dificultats els que passa el Girona havent disputat ja nou partits de lliga. En llocs de descens, el conjunt orientat per Míchel Sánchez no s’enlaira i, el que és pitjor, no hi ha arguments per pensar que ho pugui fer ara mateix. L’equip no rutlla i els resultats no arriben; dels últims set partits, n’ha perdut cinc. “En aquests moments durs tot es veu negatiu i no hi ha on agafar-se. I això és en el que hem de treballar. Estic convençut que podrem donar la volta a la situació”, va dir Míchel dissabte, just després de l’última desfeta al feu del Lugo (1-0), que va deixar de nou un panorama desolador.

El Girona no se’n surt amb la proposta del tècnic, que vol un equip protagonista en atac, que agredeixi el rival amb la pilota. L’equip ha dominat la possessió àmpliament la majoria de partits que ha jugat, però li falta ullal al davant, li costa molt generar ocasions i no és capaç de fer mal. De fet, amb sis, és el segon equip que menys gols ha fet en la lliga i només el Saragossa (5), que juga avui, n’ha fet menys. “No estem veient ara la millor versió del Girona, evidentment. I volem veure-la i ho volem fer”, va explicar el preparador, que de ben segur no canviarà la seva idea, cosa que ja ha advertit més d’una vegada el líder d’una plantilla a la qual defensa sempre, tot i les mancances que té, ja que falten peces i perfils diferents en diverses posicions. Això, òbviament, li complica la feina; ell, però, no se n’excusa. “No tinc dubtes de la plantilla. Al revés, confio plenament en ella i sé que serem capaços de revertir-ho, però hem de patir perquè aquesta victòria que necessitem no arribarà del no-res. És molt difícil”, va aclarir Míchel, que està molt tocat per la situació, igual que el grup que entrena.

El vestidor també està afectat, immers en un forat del qual no està sent capaç de sortir-ne. “Ha estat una garrotada dura. Marxem molt fotuts”, va reconèixer un dels capitans, Juanpe Ramírez, després del matx a l’Anxo Carro. “No queda cap més opció que seguir treballant”, va expressar el defensa. “Ni nosaltres sabem què passa”, va indicar un altre dels integrants de l’equip, Aleix García, en declaracions a Catalunya Ràdio també un cop finalitzat l’enfrontament al feu gallec. “L’equip dona la cara en tots els partits, però se’ns escapen per detalls mínims. No queda una altra opció que seguir remant”, va manifestar el migcampista, convençut que giraran la truita. “Dins l’equip veiem que les coses acabaran sortint. No podem guanyar els partits només amb el talent, que n’hi ha molt. Hem de fer un pas endavant, hem de canviar la dinàmica. Estic segur que tots junts ho acabarem aconseguint”, va seguir. “No tenim dubtes. El míster ens demana fer una cosa i al camp ho fem, però els punts se’ns en van per detalls mínims, i hem d’intentar que aquests detalls siguin a l’altra àrea i que els punts se’n vagin a Girona”, va completar Aleix. En la mateixa línia es va pronunciar Juanpe: “Hi ha elements per fer un bon any, però es veu clar no ens estan sortint les coses. Haurem de simplificar-ho al màxim tot per no perdre la confiança i que ens surtin les coses aviat”, va reblar. “Ara es veu tot ennuvolat, però quan comencem a preparar el següent partit, netejarem el cap, ens prepararem i ens mentalitzarem per aconseguir la victòria, que al final és la cura d’aquests mals”, va asseverar el segon capità.

Confiança en Míchel

El moment és descoratjador, però a dins del club no es dubta de Míchel, que manté tota la confiança. L’entrenador va donar festa avui als seus futbolistes, que ahir van fer entrenament de recuperació, i demà hi tornaran amb la mirada posada en l’Osca, que visitarà dissabte l’estadi de Montilivi. Contra el conjunt aragonès, el Girona començarà la jornada antepenúltim, a un punt de la permanència i a sis del play-off, l’objectiu marcat a principi de temporada.

SITUACIÓ

El conjunt blanc-i-vermell està a 1 punt de la permanència i a 6 del ‘play-off’

SIS DIANES

Només un equip ha fet menys gols que el Girona a la lliga: el Saragossa, que té un partit menys

LA DADA

5
Derrotes
que acumula el Girona en els últims set partits disputats. En aquesta sèrie ha aconseguit una victòria i un empat.

ELS PROTAGONISTES

Hi ha elements per fer un bon any, però es veu clar no ens estan sortint les coses. Estem fotuts
Juanpe Ramírez
DEFENSA DEL GIRONA
Ni nosaltres sabem què passa. L’equip dona la cara, però els partits se’ns escapen per detalls mínims
Aleix García
MIGCAMPISTA DEL GIRONA
En aquests moments durs tot es veu negatiu. Estic convençut que li donarem la volta
Míchel Sánchez
ENTRENADOR DEl GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)