Girona

Els abonats al seu seient i, a més, entrades a la venda

Normalitat. El Girona anuncia que els seus abonats hauran d’accedir a Montilivi amb el seu abonament físic o digital i que podran ocupar el seu seient habitual. A més, l’entitat anuncia que hi haurà entrades per al públic general i l’afició visitant a un preu d’entre 17 i 45 euros –els socis tindran un període de prioritat sobre aquestes i gaudiran d’un 10% de descompte

El Girona ha anunciat que després de l’aixecament de les restriccions d’aforament als estadis de futbol decretat pel Procicat, els abonats del club hauran d’accedir a l’estadi de Montilivi amb el seu abonament físic o digital i que podran ocupar el seu seient habitual.

A més, el club blanc-i-vermell posarà entrades a la venda per al públic general i l’afició visitant i entre aquestes, els socis tindran un període de prioritat i gaudiran d’un 10% de descompte –el preu de les entrades anirà dels 17 euros als 45.

De cara al partit de dissabte vinent a les 16h contra l’Osca, per accedir a l’estadi, els abonats ho podran fer mitjançant l’APP oficial del club, en la qual s’hauran de descarregar l’abonament al dispositiu mòbil introduint les dades ID i PIN, o amb el carnet tradicional que podran sol·licitar, si no ho han fet ja, entre el dimecres i el divendres de manera presencial a Montilivi –fer-ho té un cost de 5 euros.

En tots els casos, el Procicat manté la prohibició de menjar i beure al seient a totes les zones de l’estadi, així com, portar la mascareta en tot moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)