Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Jugant així guanyarem molt més que perdrem”

Durant uns segons, quan el tècnic madrileny va aparèixer a la sala de premsa va semblar que no tenia paraules per descriure el partit d’ahir, però finalment, mig abatut, va trobar el camí. “La derrota d’avui no té cap explicació. Vaja, els petits detalls. Per mi els primers 82 minuts són el Girona que vull veure, però no podria ser el titular perquè hem acabat perdent 1-3. Hem estat molt superiors durant gairebé tot el partit i hem perdut, així que la idea és seguir igual i crec que jugant així guanyarem molt més que perdrem. Amb aquesta manera podem fer el clic, i és que no crec que gaires equips dominin els partits com nosaltres hem fet avui”, va comentar Míchel, incrèdul pel resultat: “Perdre 1-3 és una bogeria. Però hem comès errors en els petits detalls que ens han penalitzat. Dos detalls han costat dos gols. Són coses que haurem de corregir i si no serveix estar molt bé durant 82 minuts hi haurem d’estar 95.”

Un dels aspectes que més va comentar Míchel va ser el canvi d’esquema, que el va convèncer. “Hem modificat el dibuix amb tres centrals i hem aconseguit tenir gent per dins i dos jugadors per fora amb recorregut, a més de dos puntes i un d’ells amb més talent com Samu. M’ha agradat en aquesta posició perquè es pot centrar a atacar i a ser el primer home en la pressió. Hem arribat de totes les maneres possibles però no hi ha hagut manera”, va analitzar Míchel, que també va detectar errors: “El primer gol ve d’una mala pressió i el segon d’una centrada que no està ben defensada. Amb l’empat hem pensat abans a anar a fer el 2-1 que a defensar i això ens ha costat el gol. Després ens hem mort.”

Míchel també va valorar la seva situació: “No pateixo. Sí pels resultats, però no per la meva situació. Faig tot el possible per fer bé la feina i sé que tinc el suport del club.”

Nacho Ambriz, satisfet

“Ens enfrontàvem a un gran equip, que està jugant bé però que per desgràcia no l’acompanyen els resultats. En la primera part ens han superat i hem hagut d’ajustar l’equip en el descans, i gràcies al gol ràpid hem pogut gestionar millor el partit. Amb espais al contraatac hem pogut acabar sentenciant el partit”, va comentar el tècnic de l’Osca Nacho Ambriz, que va afegir: “Andrés ha fet un gran treball en molts moments perquè l’equip s’ha hagut de tancar al darrere.”

LA IMATGE, BONA

“Durant 82 minuts s’ha vist el Girona que vull veure, però hem perdut 1-3”

A CORREGIR

“Hem comès dos errors que ens han penalitzat, dos petits detalls que són dos gols”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)