Pablo Moreno, l’última bala

Per sortir de la mala dinàmica i començar a sortir de la zona baixa de la taula, el Girona necessita que tota la plantilla estigui al seu millor nivell. Un dels jugadors que menys han pogut participar fins ara per problemes físics ha estat Pablo Moreno, que dissabte tot just va jugar el seu tercer partit i només acumula 46 minuts de joc. Tot i que només va jugar 21 minuts, l’andalús va tenir un paper destacat en el duel contra l’Osca, ja que quan només feia un parell de minuts que era sobre la gespa va marcar el gol de l’empat aprofitant una primera rematada de Stuani. És el primer gol aquest curs de Pablo Moreno –la temporada passada en va fer 2–, que es converteix així en el cinquè jugador de l’equip que veu porteria després de Bernardo, Stuani, Nahuel Bustos i Pol Lozano. No tot va ser positiu, però, perquè amb l’equip bolcat a l’atac en el temps afegit el davanter va cometre una gran errada abusant de la conducció, va perdre l’esfèrica i el contraatac va suposar el definitiu 1-3.

Tot i els clarobscurs que va deixar la seva participació contra l’Osca, pel bé del Girona el gol hauria de suposar un primer pas de l’andalús cap a un rol més important del que va tenir el curs passat en la seva primera experiència com a jugador professional. De fet, durant les setmanes que ha estat de baixa Míchel s’ha fet un fart de repetir una vegada i una altra que Pablo Moreno havia de ser un jugador important aquesta temporada per la seva polivalència i perquè pot ser un dels jugadors que donin profunditat a l’equip. És una de les últimes bales que li queden, al Girona, perquè l’andalús de moment és l’únic jugador de la plantilla que encara no ha estat titular en cap partit, després que Santi Bueno s’estrenés aquest mateix dissabte.