Girona

Míchel: “Tant de bo pugui tornar tota la confiança del club”

Avui comença l’onzena jornada de segona A. El Girona no jugarà fins dijous, al camp del Mirandés (21h), però l’equip marxarà demà en autocar i Míchel ha valorat avui la visita a Anduva i la situació de l’equip.

Les baixes

“Continuem amb les de Pol Lozano, Terrats i Juncà, que ja s’entrena amb el grup però encara és un pèl precipitat. La resta de la plantilla està bé”

Necessitat

“Hem tingut poc temps d’entrenar amb càrrega, però hem recuperat bé. Demà farem la sessió més tàctica abans d’un partit molt important. És un partit que necessitem guanyar perquè les bones sensacions de l’altre dia es tradueixin en punts, que és el que necessitem”

És a temps de tot?

“S’ha de guanyar un partit, ja. La competició et diu que hi ha molta igualtat. No hi ha cap equip que estigui fent un cop a sobre la taula per avançar-se i ser com l’any passat l’Espanyol o el Mallorca. Ara, per mi hi ha molta igualtat i hi pot haver moments per a tot. El que passa és que estem en una situació difícil, delicada, i no et diré que el nostre objectiu principal és lluitar per l’ascens. L’objectiu és guanyar dijous. Necessitem guanyar dijous.”

Sensacions i punts

“Hi ha hagut moments que ens hem sentit superiors al rival, però no hem aconseguit resultats. Hem d’unir sensacions, bon joc, domini del partit, i com a conseqüència ha de venir el resultat que ens doni fortalesa. Acabar 1-3 l’altre dia, podem parlar d’injustícia, però és la realitat. I vam fer coses malament”

Què falta?

“La realitat és que estem marcant pocs gols. L’altre dia vam tenir 20 situacions de gol, 10 xuts a porta. Però si haguéssim defensat bé, n’hauríem fet prou. El rival va fer quatre xuts. La nostra idea és anar endavant, atacar, però la màxima és guanyar”

El suport del club

“Per mi és el més important. Tinc moltíssima gent al voltant que està preocupada per la situació, i quan els dic que la sensació meva és que en el club rebo afecte i confiança, per mi és el més important. Tant de bo pugui tornar tota aquesta confiança. Ho estic fent amb treball però ho he de fer amb resultats. M’hi estic deixant la vida, però això va de guanyar i vull guanyar. M’estan donant tota la confiança que necessitem i sé que en moments difícils hi ha llocs on això no passa. Gràcies a Déu tinc aquesta confiança i espero tornar-la ja des de dijous amb bons resultats.”

L’angoixa

“Hi ha temps per tot, però la realitat és que estem en una situació delicada. Hem d’estar preparats. Potser estem en una fase d’alts i baixos i hem d’estar preparats. No tinc por de cap partit. El millor reforç que els puc donar és seguir buscant la manera de guanyar amb la nostra idea, sent protagonistes del partit. Ells saben que estem en una situació delicada, els jugadors estan compromesos, però això de “quina mala sort” no existeix en el futbol. Treball. Si vam fer 20 situacions de gol, n’intentarem fer 30. Si per no rebre gols no ens han de xutar a porteria, no ens xutaran. Això és treball. No pots estar treballant bé 80 minuts i desconnectar en una acció, com en l’1-2 de l’altre dia. A Oviedo estava enfadat perquè no vam xutar a porteria, però l’equip fa passos endavant. Ens hem de reivindicar a partir de l’altre dia. Les coses bones que vam fer, i els detalls. Hi ha determinats moments en què no som forts defensivament, i això s’ha de corregir.”

Stuani i Dawda

“Stuani continua amb sobrecàrrega i hem estat treballant amb ell al marge. La sensació és que demà podrà fer l’entrenament i podrà viatjar, fins demà no ho sabrem. Si Stuani no hi és, Dawda vindria. Està treballant amb nosaltres i està preparat. Hi tinc plena confiança en l’ajuda del filial, que és un equip amb qualitat.”

El Mirandés

“És un equip valent, amb 4-3-3, que està fent molts gols. Solen ser partits oberts. Tenen l’energia de la joventut, sobretot a dalt, i està fent bé les coses. Tenen aquesta valentia de ser un equip amb energia. M’espero un partit molt complicat, però amb la necessitat d’imposar la nostra idea. Necessitem els punts i els anirem a buscar; no tenim un coixí per poder especular. No és que cada partit sigui una final, però sí importantíssim.”

Els tres centrals

“De l’altre dia, em va convèncer tot. No només els tres centrals. Quan veus el potencial de Santi, Bernardo i Juanpe, i també d’Arnau, saps que tens sempre aquesta possibilitat. Ja teníem alguns mecanismes per poder treballar sobretot en el procés ofensiu. Em va agradar molt la idea. Va sortir bé quant a sensacions i protagonisme, però no en el resultat. És una variant que podem utilitzar, però també en tenim d’altres. És una idea que m’agrada i li podem donar continuïtat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)