Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“No tenim coixí per especular”

Míchel Sánchez assumeix la necessitat del Girona de no demorar més la reacció. Sap, però, que no serà fàcil tornar d’Anduva havent tallat la mala dinàmica. “El Mirandés és un equip valent, que està funcionant amb un 4-3-3 i està fent molts gols. Tenen l’energia i la valentia de la joventut, sobretot al davant, i estan fent bé les coses”, explicava el tècnic. “Espero un partit molt complicat, però tenim la necessitat d’imposar la nostra idea.” Encallat amb només 8 punts, la missió és clara: “Necessitem els punts i els anirem a buscar. No tenim un coixí per poder especular. No és que cada partit sigui una final, però sí que és importantíssim.”

El Girona ha ofert versions depriments, però contra l’Osca va millorar molt la imatge, encara que el resultat tornés a ser molt negatiu. “Hi ha hagut moments que ens hem sentit superiors al rival, però no hem aconseguit resultats. Hem d’unir sensacions, bon joc i domini del partit. I com a conseqüència de tot això ha de venir el resultat que ens doni fortalesa”, explicava Míchel, que hi afegia: “El millor reforç que puc donar als jugadors és continuar buscant la manera de guanyar amb la nostra idea, sent protagonistes. Ells saben que estem en una situació delicada, però això de “quina mala sort” no existeix. Tot és treball. Si vam crear 20 situacions de gol, n’intentarem fer 30. Si per no rebre gols no ens han de xutar a porteria, no ens xutaran.” El tècnic reclama atenció i concentració durant tot el partit, “sense desconnexions”.

Després de la imatge oferta contra l’Osca, té tot el sentit que Míchel allargui l’aposta per l’esquema amb tres centrals. “Ja teníem alguns mecanismes per treballar-hi, sobretot en el procés ofensiu, i em va agradar molt la idea. Va sortir bé quant a sensacions i protagonisme, tot i que no quant a resultat”, insistia el tècnic.

EL MIRANDÉS

“Tenen l’energia de la joventut i fan molts gols. Espero un partit molt complicat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)