Victòria patida

El Girona s’imposa al feu del Mirandés (1-2) en un partit que hagués pogut resoldre abans però en què acaba demanant l’hora

El Girona ha aconseguit la primera victòria del curs a domicili aquesta temporada. Ho ha fet a Anduva, en un partit en què hagués pogut golejar però que ha acabat patint i demanant l’hora per sumar tres punts vitals (1-2).

L’inic de matx ha estat complicat per al conjunt blanc-i-vermell, però poc a poc s’ha anat traient de sobre la pressió i, liderat per Samu i Baena entre línies ha començat a generar joc i ocasions. Així ha arribat un gol de Nahuel Buestos anul·lat per fora de joc –en posició justíssima–, que poc després s’ha pogut rescabalar. L’argentí ha finalitzat (25’) una combinació entre Baena i Samu i ha fet el 0-1. No ha passat temps gairebé que els de Michel han fet el segon, via Santi Bueno (28’) a la sortida d’un córner.

Després del descans, el Girona ha buscatque passés poca cosa i sentenciar al contraatac. N’ha tingut per fer el tercer, però tot ha canviat en el tram final, Roger Brugué (82’), amb un golàs que ha posat emoció. Al minut 91 hi ha hagut un últim ensurt per al Girona, amb un gol del Mirandés que, finalment ha estat anul·lat per fora de joc prèvia en l’acció.