Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem d’anar endavant, també sense pilota”

“L’equip ha fet un salt endavant anímicament, però veient la classificació continuem en una situació delicada i necessitem guanyar de tres en tres, sobretot a casa”, reconeixia Míchel. “Que a Montilivi es vegi un equip amb una capacitat de guanyar tots els partits, que ens sentim segurs a casa.” El tècnic, alleujat pel triomf de dijous a Miranda, admet que no tot va anar bé a Anduva. “El més important és ser un equip que cap endavant tinguem verticalitat i capacitat de jugar tant per fora com per dins. S’ha d’anar per feina. És el que volem. Per dominar un partit, no sempre fa falta fer 50 passades. El canvi de ritme, l’avantatge posicional, les ajudes, generaran que siguem més verticals”, relatava el madrileny abans de citar el que no li va agradar: “La por de no guanyar. L’última mitja hora vam ser un equip que esperàvem que el temps passés. Si no tens la pilota, cada cop passa més lent. És la mentalitat que hem de canviar. Que siguem un equip que proposi, vertical, i que si marquem, continuem fent el mateix. Hem d’anar endavant, ofensivament i defensivament. Sense pilota, per robar.”

La mala classificació condiciona els gironins. “Som un equip que està patint mirant la classificació, i un gol en contra et fa por. Ens va passar l’altre dia. Això ho provoca la classificació, però és la realitat. Necessitem sortir del descens, però no ho podem mirar fins al final”, explicava Míchel. “El Saragossa no s’ha posat al davant en el marcador en cap partit. I han remuntat, per empatar o per guanyar. És l’equip amb més possessió i que arriba més a l’àrea rival. Necessitem ser molt agressius i verticals. Ens poden generar problemes si ens treuen la pilota. Necessitem 16 jugadors, més que mai. Perquè hi haurà fases que s’haurà de patir, i potser les cames pesen pels dos partits anteriors. M’espero un Saragossa vertical.” El tècnic donarà continuïtat a l’esquema amb tres centrals: “La idea ha estat posar al camp jugadors que sé que em guanyen duels. No vol dir que no tornem a la línia de quatre, però ara l’equip se sent fort així i tirarem endavant així.”

L’ESQUEMA

“No vol dir que no tornem a la línia de quatre, però l’equip ara se sent fort així”

EL SARAGOSSA

“És l’equip que més arriba a l’àrea rival. Hem de ser agressius”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)